Helena Spruyt

OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende ouderenorganisatie vinden we de integriteit van onze leden en ouderen in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen de gebruikers om ons eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

naar de markt te gaan
naar de film te gaan
uit eten te gaan
op daguitstap te gaan
op vakantie te gaan
Andere
ben een weduwe van 70 jaar en reeds 6 jaar alleen. Graag zou ik de laatste jaren van mijn leven in gezelschap doorbrengen, ik neem de dag zoals hij komt en probeer zoveel mogelijk te genieten. Dansen en op verlof gaan doe ik graag . Is er iemand in de korte omgeving van Mechelen die wil kennis maken. Humor is ook een bestanddeel van mijn leven. we starten met een koffie en rest zien we wel...

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!