Jef Van de Water

OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende ouderenorganisatie vinden we de integriteit van onze leden en ouderen in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen de gebruikers om ons eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

te gaan wandelen
op daguitstap te gaan
Hallo, ik ben een weduwnaar van 71 jaar, woonachtig in de Kempen, en fiets graag. Ben op zoek naar een gelijkgezinde (man/vrouw) om samen dagtochten te maken. Ik fiets elektrisch aan een gezapig tempo van +/- 18 km/u, dagafstand van 50 à 60 km en heb een fietsendrager voor de auto. Ik kan vele mooie routes in de Kempen aanbieden, maar wil ook graag de rest van Vlaanderen ontdekken, afstand is geen probleem. Als je je geroepen voelt, graag een mailtje.

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!