Lien

OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende ouderenorganisatie vinden we de integriteit van onze leden en ouderen in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen de gebruikers om ons eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

te gaan wandelen
Andere
Ben 68 jaar, graag actief bezig, ben graag in de natuur. Zoek gelijkgezinde vriend/vriendin, ongeveer zelfde leeftijd en regio, om nu en dan samen op vriendschappelijke basis af te spreken voor iets sportief, cultureel, culinair. Denk jij die vriend of vriendin te zijn, dan graag een reactie. Groetjes :-)

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!