Maria

OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende ouderenorganisatie vinden we de integriteit van onze leden en ouderen in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen de gebruikers om ons eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

naar de markt te gaan
te gaan wandelen
uit eten te gaan
op daguitstap te gaan
naar het museum/expo te gaan
op vakantie te gaan
te gaan shoppen
Andere
Het leven is te mooi om het alleen door te brengen. Ben al een hele tijd alleenstaande maar zou toch graag een toffe en goed verzorgde vrije heer ontmoeten voor leuke activiteiten en wie weet. Ben 79 jaar. E-mail ma112982@skynet.be Foto bij ernstig contact.

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!