OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende organisatie vinden we de integriteit van onze leden en 55+ in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen jou om ons (lidworden@okra.be) eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

Monique

te gaan wandelen
naar de film te gaan
uit eten te gaan
op daguitstap te gaan
naar het museum/expo te gaan
Wat is er leuker om samen met een gezellige man, vrije tijd door te brengen. Afspreken en samen wat ondernemen lijkt mij enig, cultuur, natuur ontdekken, vrienden ontmoeten, dansen, gewone dagelijkse dingen..... er is nog zoveel meer. Ben jij er graag bij? Ik ook, dus proberen zou ik zeggen. Graag een iets langere man, en niet roker.

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!