Rony Neetens

OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende ouderenorganisatie vinden we de integriteit van onze leden en ouderen in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen de gebruikers om ons eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

naar de markt te gaan
te gaan wandelen
naar de film te gaan
op daguitstap te gaan
op vakantie te gaan
te gaan shoppen
Andere
Zou graag iemand leren kennen om nog van het leven te genieten en ook van de kleine dingen te genieten wederzijds respect is zeer belangrijk Ben 67 jaar,6 jaar gescheiden Hou van koken, bioscoop, internet, terrasje, wandelen of genieten van de kleine dingen Mijn telefoonnummer is 0470812473.

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!