Willy Rooselaers

OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende ouderenorganisatie vinden we de integriteit van onze leden en ouderen in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen de gebruikers om ons eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

naar de markt te gaan
te gaan wandelen
naar de film te gaan
uit eten te gaan
op daguitstap te gaan
naar het museum/expo te gaan
cursus/les te volgen
op vakantie te gaan
te gaan shoppen
te gaan sporten
Andere
Een normale jonge man van 70 jaar. Ben al 15 jaar alleen. Ik heb geen huisdieren maar zie,ze,wel graag. Niet roker. En af en toe eens een gelegenheidsdrinker. Dans graag. Hoor graag alle genres van muziek. Ben misschien gene adonis maar ik mag er wel zijn al zeg ik hetzelfde. En de rest vraag maar.

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!