OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende organisatie vinden we de integriteit van onze leden en 55+ in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen jou om ons (lidworden@okra.be) eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

Wiwe

te gaan wandelen
uit eten te gaan
Andere
Graag kennismaking met eerlijke, joviale man, om samen wat tijd te spenderen. Ik ben alleenstaand, eerlijk, empathisch.en 65 jaar.Mijn bedoeling is , als we een meerwaarde voor mekaar kunnen zijn, en er een klik is, een lat relatie op te bouwen. Foto kan op verzoek.Zin de sprong te wagen, dan hoor en zie ik het wel. Met vriendelijke groetjes.

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!