Expeditie BanglaBike: beslist een onvergetelijk avontuur!

WSM, OKRA en OKRA-SPORT+ presenteren: Expeditie BanglaBike – een intense ontdekkingstocht voor fietsliefhebbers, doorheen Bangladesh

Wat mag je verwachten?

Expedtie BanglaBike is een unieke kans om een niet alledaagse groepsreis in het authentieke Bangladesh te beleven. Het eerste deel van de reis fietsen we langs steden en bezienswaardigheden, van Savar langs Mymensingh tot Sherput. Met de nodige motivatie en basisconditie leggen we haalbare fietstochten af, gevolgd door een bezemwagen.

De tweede week reizen we naar Cox’s Bazar, het langste natuurlijke strand ter wereld. Dit is reizen in combinatie met ontmoetingen via Bengalese sociale bewegingen, een onderdompeling in cultuur én het dagelijks leven.

Reisdata: 10 – 25 februari 2024

Maximaal aantal deelnemers: 15

Richtprijs: € 2.400
In de prijs inbegrepen: internationale en binnenlandse vluchten, maaltijden, overnachtingen in gevarieerde, comfortabele logies zoals hotels, ngo guesthouses en gastgezinnen, degelijke fiets (niet elektrisch), Nederlandstalige begeleiding en reisbijstandsverzekering.

Je engageert je om minstens 2.000 euro in te zamelen voor internationale solidariteit (de sociale organisaties NGWF en GK waarmee ngo WSM samenwerkt in Bangladesh). Je staat er niet alleen voor: WSM staat klaar met tips en tricks. WSM verbindt sociale organisaties wereldwijd.

Begint het al te kriebelen? Bij interesse of vragen kan je mailen naar wim.bogaert@okrasportplus.be

Flyer_BanglaBike_2024 (pdf, 180.98 Kb)