Infomap begeleiders

Heeft je trefpunt deelgenomen aan een van de afgelopen forumdagen? Dan heeft je begeleider een infomap ontvangen. Deze map bevat alle informatie die je begeleider nodig heeft om de deelnemers te ondersteunen binnen het project.

De 'infomap begeleiders' kan je hier ook digitaal raadplegen.

Deelname

Deelname aan het project kan door met je eigen trefpunt in te schrijven of je aan te melden bij een naburig trefpunt. Het project staat ook open voor niet-leden. Iedereen is welkom!

De deelnameprijs bedraagt € 15.

Als deelnemer ontvang je een pakket met materiaal (beweegwekker, magneten, pillendoosje, stappenteller, doosje 'elke stap telt' en een boekje met krachttrainingsoefeningen) en heb je de kans om 12 weken lang, onder begeleiding, te werken aan een gezondere levensstijl.

Trefpunt inschrijven

Wenst je trefpunt deel te nemen aan 'lekker actief'? Dan is het belangrijk dat je zo snel mogelijk het instapcontract invult en naar info@okrasportplus.be doorstuurt. Na ontvangst van het instapcontract ontvang je per mail meer informatie.

Formulieren

Naast het instapcontract zijn er nog een aantal formulieren belangrijk om de start, het verloop en de evaluatie van het project positief af te ronden.
De formulieren zijn allemaal terug te vinden in de 'infomap begeleiders'.

Klik hier om deze formulieren digitaal te raadplegen.