Word meteen lid!

Lid zijn van OKRA biedt je tal van voordelen. Je behoort tot de grootste ouderenfamilie van Vlaanderen, je ontvangt maandelijks OKRA-magazine en je hebt recht op tal van kortingen. We zetten voor jou hier even alles op een rijtje. 

Jouw voordelen als OKRA-lid!

Je lidgeld heb je zo terugverdiend! Een OKRA-lidmaatschap kost 26 euro per jaar. Voor een gezinslidmaatschap betaal je 43 euro (alle leden van het gezin die op hetzelfde adres wonen genieten hiervan). Bewoners van een woonzorgcentrum kunnen lid worden voor 11 euro. Voor 8 euro per jaar extra ben je lid van OKRA-SPORT+. 

Lid worden

Binnen het netwerk van honderden plaatselijke trefpunten van OKRA-SPORT+ kan je deelnemen aan sportieve activiteiten op maat. De activiteiten gaan van eenvoudige, bewegingsgerichte activiteiten naar meer uitdagende en avontuurlijke activiteiten. Naast de lokale activiteiten is er ook een regionaal en nationaal sportaanbod zoals sportdagen, jogging, volleybaltreffen, wandelvoetbal, KuBB, ... .

Het lidmaatschap van Zorgrecht is gratis en brengt geen enkele verplichting mee. Het geeft je wel het recht om gebruik te maken van de dienstverlening van Zorgrecht. Voor bepaalde initiatieven (vormingsmoment, optreden,..) vragen we soms een deelnamebedrag. De gegevens van onze leden worden onder geen beding aan derden overgemaakt. 

Als lid van Zorgrecht kan je gratis beroep doen op onze diensten. Je hoeft geen lid te zijn van OKRA, noch 55-plusser om lid te worden van Zorgrecht. Mail je gegevens (voornaam, naam, adres, mail,...) aan zorgrecht@okra.be. Ben je al lid van OKRA, geef dan ook even je OKRA-lidnummer door.

Publicaties

Nog niet alle ouderen hebben hun weg naar het digitale tijdperk gevonden. Daarom zorgen we ook voor andere kwaliteitsvolle communicatiedragers zoals brochures en natuurlijk het maandblad OKRA-magazine.
Bekijk en download hier het OKRA-magazine.