Sinds 18 mei mag er terug gesport worden.

Helaas niet voor alle sporten, en onder strikte voorwaarden.

Regionaal nieuws: de foto's van de winterwandeldagen staan online

1 keer per jaar met honderden wandelliefhebbers gezamenlijk een stevige wandeling doen, blijft een hoogtepunt in ons sportief aanbod

CM brochure - activiteiten voor een gezonder leven

Regionaal nieuws: OKRA-Limburg Creabrochure najaar 2019 / voorjaar 2020

Het crea team van OKRA-Limburg heeft weer een programma weten samen te stellen met tal van nieuwe creatieve ideeën.

Regionaal nieuws: OKRA-Limburg Sportbrochure 2020

De Limburgse OKRA-turnjuffrouwen hebben weer met veel zorg dit sportboekje samengesteld.

Regionaal nieuws: OKRA-Limburg Academiebrochure 2020

OKRA-regio Limburg stelt fier het nieuwe academieprogramma van 2020 aan jou voor!
Het is weer een heel mooi en rijk aanbod geworden van boeiende lezingen, uitstappen, cultuur, gezondheid, vormingen, muziek en filmvoorstellingen.

Regionaal nieuws: Regionale Fotoalbums

Met regelmaat trachten we de mooiste momenten van onze activiteiten op beeld vast te leggen. Hier vind je een link naar onze fotoalbums.

Regionaal nieuws: Vakantiebrochure 2020

Voor wie er nog mocht aan twijfelen, OKRA staat aan de TOP in Vlaanderen wat betreft reizen voor 55-plussers.
OKRA is niet enkel reizen met leeftijdsgenoten maar is ook reizen zonder zorgen onder begeleiding van ervaren gidsen.

Overleden in 2018

Zjang Cuyvers

Geb.: 5 juli 1925

Overl.: 27 mei 2018

Overleden in 2018

Toon Spooren

Geb.: 28 sept. 1932

Overl.: 15 maart 2018

Regionaal nieuws: OKRA-motorclub Limburg - Activiteiten 2020

Volg hun programma hier op de voet.

Regionaal nieuws: OKRA-nieuws Limburg februari - mei 2020

Ontdek hier het regionaal programma voor de komende maanden.