First dates komt terug! Date jij mee?

Gesponsord artikel

Binnenkort opent het Firstdates restaurant de deuren voor een derde keer. Misschien ben je al fan, net als honderdduizenden kijkers. Of misschien ken je het programma nog niet, maar dan stellen we het graag even aan je voor.   

First dates helpt Vlaamse singles aan een fijne date en nodigt hen uit voor een romantisch etentje met een zorgvuldig gekozen tafelgenoot. Elke aflevering toont verschillende matches in een diverse en interessante mix van leeftijden, achtergronden en karakters. First dates maakt geen onderscheid, er is plaats voor iedereen in ons restaurant. Na hun First date beslissen onze vrijgezellen of ze elkaar nog opnieuw willen ontmoeten. Komt er een tweede date? Sloeg de vonk over of niet?

    Wij vinden het bij First dates héél erg belangrijk om een representatief beeld van onze diverse samenleving te tonen. Met aandacht en respect voor ieders verhaal en wensen, stellen wij alles in het werk om alle deelnemers een fijne avond te bezorgen. In de mix van singles en dates mogen ook zestigplussers niet ontbreken. Vorig seizoen was onze oudste dater Jan, 85 jaar. 

    Word jij als OKRA-lid ook warm van dit programma maar heb je net dat extra duwtje in de rug nodig om je in te schrijven? Aarzel niet, schrijf je en date mee! 

    Gepubliceerd op 05/07/2021