Geniet 100% van het leven!

Gesponsord artikel

Goed heeft oplossingen voor alle mogelijke zorgvragen, klein en groot. Schroom en schaamte zijn nergens voor nodig als je last hebt van urineverlies of wanneer je een stoma moet dragen. Goed staat voor je klaar met een luisterend oor, advies op maat en een ruim aanbod incontinentie- en stomamateriaal. Met de juiste producten, afgestemd op jouw specifieke situatie, geniet je weer 100% van het leven.

Discrete zekerheid

Goed is er om jou te helpen. Wij bieden stap voor stap begeleiding. Je kan een afspraak maken in de Goed thuiszorgwinkel in jouw buurt. Onze specialist ontvangt je in een rustige, discrete ruimte en luistert aandachtig naar jouw persoonlijk verhaal. Vervolgens bekijken jullie samen welke producten jou het beste kunnen helpen. Je kan stalen uittesten, je kan verschillend materiaal uitproberen en bijsturen wanneer nodig. Wij blijven voor je klaar staan met tips en advies. Alles afgestemd op jouw leven.

Extra troeven: maandservice en spaarkaart

Waarschijnlijk koop je steeds hetzelfde merk en type incontinentiemateriaal, eens je weet met welke producten jij het best geholpen bent. Daarom biedt Goed ook een maandservice aan, waarbij je materiaal op een door jou gekozen dag aan huis wordt geleverd. Je registreert je dan eenmalig om de service te activeren en kan hem pauzeren of stopzetten wanneer je wil. Je hoeft dus niet meer zelf naar de winkel. Lees meer over onze maandservice.

Daarnaast wordt ook je klantentrouw beloond met een spaarkaart waarmee je kan sparen voor toffe geschenken. Per aankoopschijf van 10 euro op een heel aantal producten uit ons aanbod (online en in de winkels) ontvang je een sticker. Ontdek de actievoorwaarden en de geschenken.

Maak kennis met Goed stomahuis

Onze erkende bandagisten en stomareferentieverpleegkundigen bundelen voortaan hun expertise op het vlak van stomazorg onder de naam Goed stomahuis. Goed stomahuis staat garant voor professioneel advies, ondersteuning en bezoek aan huis. Binnen de 48 uur na je operatie kunnen we opstarten, we bieden hulp bij de keuze van je materiaal, geven praktisch advies over de verzorging van je stoma … In elke regio staat er een team van specialisten voor je klaar. Ontdek alles over onze overkoepelende dienstverlening op www.goed.be/stomahuis.

Goed leven, daar gaan we voor!

Gepubliceerd op 01/04/2021