Gesponsord artikel

een nieuwe wereld in hoorzorg hoorevent bij Goed hoorcentrum van 26 t.e.m. 30 september

Goed hoorevent

Een gesprek volgen in een rumoerige omgeving is vaak een uitdaging voor iedereen met een verminderd gehoor. Door de technische evolutie binnen de wereld van hoorapparaten zijn er steeds meer oplossingen om helder te horen. Goed vertelt er je graag meer over tijdens een boeiende namiddag op vijf locaties in Vlaanderen.

Goed verbetert en beschermt je gehoor

De ervaren audiologen van Goed hoorcentrum beantwoorden al je vragen, testen gratis je gehoor en geven je advies op maat. Ze helpen je je gehoor te verbeteren met innovatieve hoorapparaten en hoorhulpmiddelen. Ze helpen ook om je gehoor te beschermen met standaardoordoppen of doppen op maat.

De audiologen van Goed hoorcentrum werken met de meest kwalitatieve merken. Ook voor onderhoudsproducten voor je hoorapparaat staat Goed voor je klaar. Bijkomend kan je rekenen op een dienst na verkoop met een uitgebreide service.

discreet, hoogtechnologisch en revolutionair

Bij Goed vind je een hoorapparaat dat past bij je levensstijl, hobby- of werksituatie. De hoorapparaten zijn compact, hoogtechnologisch en zo goed als onzichtbaar voor de mensen om je heen.

Test tijdens een proefperiode je hoorapparaat en probeer het uit vooraleer je het aankoopt. Goed hoorcentrum regelt het apparaat bij tot wanneer het perfect bij je noden en wensen past.

kom naar ons hoorevent

Wil je meer weten over wat een hoorapparaat allemaal kan? De audiologen van Goed hoorcentrum verwachten je tijdens een boeiende namiddag met een focus op de (r)evoluties binnen de wereld van hoorapparaten. Elke sessie wordt afgesloten met een receptie en de mogelijkheid om vragen te stellen aan audiologen en fabrikanten van hoorapparaten.

maandag 26 september

Hasselt – Corda Campus

dinsdag 27 september

Laakdal – Domein De Vesten

woensdag 28 september

Grimbergen, Salons De Romree

donderdag 29 september

Sint-Denijs-Westrem, Holiday Inn Gent-Expo

vrijdag 30 september

Hooglede (Gits), De Oude Melkerij

Meer info vind je op www.goed.be/hoorevents of bel naar 03 205 69 20. Inschrijven kan tot 20 september. Verhinderd? Neem dan zeker contact op voor een vrijblijvende afspraak in een Goed hoorcentrum in je buurt.

Gepubliceerd op 31/08/2022