Mobiele zorgwoning - Kijkdag bij Goed Oudenaarde

Gesponsord artikel

Wil je graag de zorg van een hulpbehoevende ouder of grootouder op jou nemen? En heeft die het moeilijk om nog alleen thuis te blijven wonen? Dan kan een mobiele zorgwoning in jouw tuin een ideale oplossing zijn. Kom langs en ervaar een mobiele zorgwoning in het echt.

Wat is een mobiele zorgwoning?

Wie op oudere leeftijd of door een beperking niet meer voor zichzelf kan zorgen, kan vaak niet meer in de eigen woning blijven wonen. Een opname in een woonzorgcentrum of een verhuis naar een assistentiewoning is dan een mogelijke oplossing. Vandaag is het echter ook mogelijk om in een aangepaste zorgwoning te wonen, dicht bij je familie. Het gemak van een mobiele zorgwoning is dat de hulpbehoevende dicht bij zijn of haar familieleden woont, maar toch met de nodige privacy. Dat is voor beiden een heel aangename woonsituatie.

Hoe ziet een zorgwoning eruit?

  • Er is een aparte leefruimte met keuken.
  • De rolstoeltoegankelijke badkamer en slaapkamer zijn aparte ruimtes en hebben handige en veilige schuifdeuren.
  • Kasten en opbergruimtes zijn voorzien.

Indien gewenst kan de woning uitgerust worden met een plafondlift die toegang biedt tot alle ruimtes.

Kom langs op de kijkdag in Oudenaarde

Goed nodigt je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding op de kijkdag in een demowoning.

  • op zaterdag 23 september
  • van 9 tot 14.30 uur
  • bij Goed thuiszorgwinkel Oudenaarde – Deinzestraat 156

De woningadviseurs van Goed en de experten van de Novulo-zorgwoning beantwoorden die dag al jouw vragen. Dit bezoek laat je letterlijk voelen hoe een mobiele zorgwoning een aangename woonoplossing is. Zo merk je meteen of dit een haalbare en efficiënte oplossing is voor de zorgvraag van jou en jouw (groot)ouders.

Je maakt meteen ook kennis met een uitgebreid gamma zorghulpmiddelen dat ideaal inzetbaar is in een mobiele zorgwoning. En je geniet die dag van exclusieve korting op een comfortzetel en een zorgbed. Kom gerust vrijblijvend langs. Of maak vooraf een afspraak zodat de adviseurs van Goed gericht tijd voor jou kunnen reserveren.

------> BEL NAAR 03 205 69 29 of MAAK JE AFSPRAAK via deze link.

Is Oudenaarde te ver voor jou of past 23 september niet? Geen probleem. Bel ons op 03 205 69 29 of contacteer ons hier. Onze adviseurs maken graag een afspraak op een ander moment en staan voor je klaar met een antwoord op al je vragen.

Gepubliceerd op 17/08/2023