Ontdekdagen Goed van 17 tot 22 juni

Gesponsord artikel

Ontdekdagen Goed van 17 tot 22 juni

Het totaalaanbod hulpmiddelen en zorgoplossingen bij Goed thuiszorgwinkel is er voor iedereen. Voor oudere mensen die steun en hulp nodig hebben, voor mensen die moeten revalideren, maar ook voor jonge gezinnen of gepassioneerde sporters. Iedereen krijgt bij Goed advies en hulp op maat. Tijdens de komende ontdekdagen in de vestigingen in Gentbrugge, Hasselt, Roeselare, Sint-Joris-Winge en in de nieuwe Goed thuiszorgwinkel in Schoten is iedereen van harte welkom om ons advies en ons assortiment te ontdekken.

altijd wat te doen
De productspecialisten en winkelmedewerkers van Goed staan die week meer dan ooit klaar om al je zorgvragen te beantwoorden en om je te inspireren. Op geregelde tijdstippen zijn ook leveranciers en partners van Goed aanwezig voor extra duiding en productdemonstraties. Tijdens de ontdekdagen maakt Goed ruimte voor onder meer:

  • gratis infosessies in kleine groepen
  • gratis hoortest, venoscan en technisch nazicht van je rollator
  • demonstraties van hulpmiddelen die helpen om zo lang mogelijk comfortabel thuis te wonen

nieuwe vestiging in Schoten
Ook in de nieuwe Goed thuiszorgwinkel in Schoten nemen de ontdekdagen een prominente plaats. In deze ruime en gloednieuwe thuiszorgwinkel met een oppervlakte van 900 m2 staan er die week heel wat ontdekmomenten en productdemonstraties op het programma.

  • kans om alles uit te proberen en te testen
  • demohuiskamers waarin je kan zien hoe de juiste inrichting en hulpmiddelen je helpen om zo optimaal mogelijk thuis te blijven wonen
  • groot assortiment voor alle kamers: relaxzetels, zorgbedden, hulpmiddelen voor badkamer en toilet, handige hulpjes voor dagelijks gebruik …

Daarnaast voorziet Goed ook twee exclusieve thema-avonden in Schoten: een rond borstzorg op dinsdag 18 juni en een rond stomazorg op donderdag 20 juni.

kom vrijblijvend langs
Klaar om te ontdekken wat Goed allemaal voor jou kan doen? Kom naar onze ontdekdagen in een van de vijf deelnemende vestigingen. Meer informatie over het aanbod en het programma vind je hier. Vragen vooraf? Bel gerust naar 03 25 69 29. We helpen je graag verder.

Goed thuiszorgwinkel Gentbrugge, Land van Rodelaan 11

Goed thuiszorgwinkel Hasselt, Gouverneur Roppesingel 75

Goed thuiszorgwinkel Roeselare, Brugsesteenweg 371

Goed thuiszorgwinkel Schoten, Bredabaan 1303 A

Goed thuiszorgwinkel St-Joris-Winge, Leuvensesteenweg 204

Gepubliceerd op 14/06/2024