Tips nodig voor een uitstap met OKRA?

Gesponsord artikel

Tips nodig voor een uitstap met OKRA?

Ga in september mee op ontdekkingstocht in Oost-Vlaanderen en doe inspiratie op voor een dagje uit met familie, vrienden of vereniging. Nog meer inspiratie krijg je op de gratis digitale beurs met meer dan 40 groepsaanbieders, van 22/09 t.e.m. 25/09.

Schrijf je in voor de ontdekkingstochten van Toerisme Oost-Vlaanderen

Van 7 september t.e.m. 18 september ’21 organiseert Toerisme Oost-Vlaanderen 23 ontdekkingstochten, verspreid over de volledige provincie. Ervaar meteen zelf hoe leuk de uitstappen zijn en doe inspiratie op voor een dagje uit met familie, vrienden of vereniging.

23 zeer mooie programma’s zijn dus op jou aan het wachten. Omdat dit jaar het Meetjesland in de kijker staat, zijn er acht tochten doorheen deze groene regio. Verschillende brouwerijen, gidsen, kunstenaars en musea staan te popelen om jou een leuke voor- of namiddag te bezorgen.

De 15 andere tochten brengen je naar kunst en ambachten in de Leiestreek, Rubens en ’t Ros Beiaard in Scheldeland, Art Deco en thee in Waasland, volksverhalen in de Vlaamse Ardennen. Voor ieder wat wils dus. Bovendien is alles inbegrepen, zowel toegang, busvervoer als middagmaal.

We zetten eventjes twee tochten in de kijker, in Scheldeland en Meetjesland.

Ontdekkingstocht Rubens in ’t Groen (Scheldeland)

Ga mee op ontdekkingstocht in Aalst op vrijdagvoormiddag 10 september. Beginnen doe je met een boeiende rondleiding bij Ons Dagelijks Groen, een boerderij waar het sociale en ecologie hand in hand gaan. Daarna bezoek je de expo 'Iedereen Rubens' en de Sint-Martinuskerk in Aalst, met het beroemde schilderij van Rubens. We sluiten de voormiddag samen af met een lunch.
Voor deze tocht betaal je 29 euro, en dat is inclusief een kopje koffie bij de start, de gidsen, busvervoer, de toegang tot de expo en de lunch (warme maaltijd, 1 drankje en koffie met dessert).

Ontdekkingstocht Creatieve Meetjes (Meetjesland)

Op zaterdag 18 september beginnen we met de lunch ‘s middags. Daarna krijgen we een exclusieve rondleiding in het atelier van Dirk De Keyzer in Evergem. Dirk is een internationaal bekende beeldhouwer.
Vervolgens rijden we door naar Kaprijke voor een bezoekje aan Angär. Angär geeft lokale creatievelingen de kans om hun talenten voor te stellen. Deze creatieve ‘Lefgozers’ stellen zich graag aan je voor.
Deelnameprijs is 29 euro, incl. lunch, busvervoer, bezoeken en drankje.

Alle tochten worden in kleine groep en coronaproof georganiseerd.

Nog meer inspiratie op de digitale beurs Infodag Groepen XL

Nog meer inspiratie krijg je op de gratis digitale beurs met meer dan 40 groepsaanbieders. Van woensdag 22 t.e.m. zaterdag 25 september 2021 kan je in een persoonlijk gesprek met de groepsaanbieders alle tips krijgen voor een boeiende uitstap.

Deelnemen is zeer eenvoudig. Je kiest de groepsaanbieders die je het meest interesseren en je kiest de uren die voor jou passen. Na een korte presentatie kan je al je vragen afvuren op de groepsaanbieder. Een ideaal ontmoetingsmoment dus om je uitstappen voor volgend jaar te plannen.

Deelname is volledig gratis. Schrijf je op voorhand in op www.infodaggroepen.be.

Alle informatie vind je op www.infodaggroepen.be, zowel het overzicht van de ontdekkingstochten, het overzicht van de standhouders, als de reservatiemogelijkheden.

Gepubliceerd op 23/08/2021