Versterkende maaltijden nu thuis geleverd

Gesponsord artikel

Heb je moeite met slikken en kauwen en heb je nood aan extra ondersteuning? TOPS-Versterkende Maaltijden zijn complete maaltijden met een aangepaste textuur zodat ze makkelijker te eten zijn. Ontdek onze versterkende maaltijden!

Heb je moeite met slikken en kauwen en heb je nood aan extra ondersteuning? TOPS-Versterkende Maaltijden zijn complete, kant-en-klaar maaltijden met een aangepaste textuur zodat ze makkelijker te eten zijn. De maaltijden worden bereid met verse ingrediënten en zijn momenteel verkrijgbaar in zeven smaken.


We vinden het heel belangrijk dat onze versterkende maaltijden je niet enkel de noodzakelijke voedingsstoffen bieden, maar dat ze ook smaakvol zijn. Daarom gebruiken we enkel verse ingrediënten en voegen we geen kleurstoffen of bewaarmiddelen toe. Zo wordt de maaltijd weer een belevingsmoment. Wil je onze versterkende maaltijden proberen? Bestel ze dan gemakkelijk online op topscare.com. We leveren de maaltijden bij jou thuis. 


Meer energie gedurende de dag

Bij het ouder worden kan eten moeilijker worden, bijvoorbeeld door chronische ziekten, dementie, depressie, slikproblemen of veranderingen in smaak. Een goed voedingspatroon is echter op elke leeftijd essentieel. Gezond en gevarieerd eten verbetert je mobiliteit, veerkracht én weerstand. 

De maaltijden zijn samengesteld door voedingsdeskundigen. Elke portie is een evenwichtige en volledige maaltijd, die je de voedingsstoffen biedt die je nodig hebt om aan te sterken. Een maaltijd komt overeen met minimaal 4 boterhammen met stevig beleg (400 kcal of meer). Ze zijn bovendien een bron van vezels en eiwitten en zijn arm aan verzadigde vetzuren. 

Versterkende maaltijden in 7 heerlijke smaken

Voor TOPS-Versterkende Maaltijden gebruiken we enkel verse ingrediënten, zoals plattekaas, melk en fruit. De toevoeging van gemalen beschuit geeft de maaltijden een unieke textuur. Deze versterkende maaltijden zijn verkrijgbaar in 7 smaken:

  • Aardbei
  • Appel-abrikoos
  • Banaan
  • Vanille
  • Speculoos
  • Chocolade
  • Spek met eieren

 Deze 7 smaken zorgen voor een welkome afwisseling in je dieet. Om te zorgen dat Tops-Versterkende Maaltijden gevarieerd blijven, werken we voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe smaken. Momenteel focussen we vooral op extra hartige smaken. 

Wetenschappelijk onderbouwd

Voor de ontwikkeling van TOPS-Versterkende Maaltijden werken we samen met verschillende kennisinstellingen zoals Thomas More Hogeschool en KULeuven, maar ook met zorgcentra, diëtisten en logopedisten. Deze samenwerking garandeert een wetenschappelijk onderbouwde maaltijd, die tegelijk ook smaakvol is en bijdraagt tot een betere levenskwaliteit.

Voor wie?

TOPS-Versterkende Maaltijden werden speciaal ontwikkeld voor mensen waarbij het slikken en kauwen moeizamer gaat en die nood hebben aan ondersteuning. Dankzij TOPS-Versterkende Maaltijden verbetert je gezondheid én levenskwaliteit. 

Deze versterkende maaltijden zijn momenteel niet geschikt voor mensen met diabetes of lactose- of glutenintoleranties. Voor deze mensen zal in de toekomst een aangepast recept ontwikkeld worden. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. 

Eenvoudig thuis geleverd

Een pakket met 7 of 14 porties bestel je eenvoudig online. Je kiest zelf welke smaken je wilt ontvangen. We leveren het pakket bij je thuis, op een datum die jou uitkomt. Bij levering zijn de maaltijden nog 21 dagen houdbaar. Bewaar de maaltijden gekoeld bij maximum 7 ºC. 

Gepubliceerd op 03/08/2018