Weer mobiel door het leven

Gesponsord artikel

Hopelijk blijf je er zoveel mogelijk van gespaard, maar helaas komen problemen met je fysieke mobiliteit soms op je pad. Misschien krijg je er onverwacht al eerder mee te maken dan je zou denken. Bij het ouder worden neemt je mobiliteit langzaam maar zeker af. Vaak gaan hier aandoeningen aan het bewegingsapparaat, rugklachten, artrose en reuma mee gepaard. Je bent echter niet alleen. Maar liefst 25% van de mensen ouder dan 65 heeft moeite met stappen, een tas dragen, bukken, opstaan of traplopen. Bij mensen ouder dan 75 jaar stijgt dit aantal naar 40%. In deze groep gebruikt ruim 2 op 3 een wandelstok, looprek of rollator en 1 op 4 een rolstoel of scooter. En dat is niets om beschaamd over te zijn!

de juiste hulp …

Bij Goed kan je terecht voor een uitgebreid gamma aan loophulpmiddelen. Van rolstoelen en aangepaste fietsen tot scooters, van krukken tot rollators en van comfortschoenen tot wandelstokken. We staan voor je klaar om samen met jou naar gepaste oplossingen te zoeken. Zowel bij kleine en vervelende obstakels als grotere mobiliteitsproblemen die je dagelijkse leven sterk kunnen beïnvloeden. Zodat jij zo zelfstandig mogelijk door het leven kan blijven gaan en kan genieten van je mobiele vrijheid.

… dankzij professioneel advies en persoonlijke begeleiding

In een Goed thuiszorgwinkel staan ervaren mobiliteitsverstrekkers en productspecialisten voor je klaar. Zij luisteren eerst naar je verhaal en helpen je vervolgens bij de keuze van het meest geschikte hulpmiddel. En daar stopt het niet. Ook nadat je je hulpmiddel hebt aangekocht, kan je nog bij ons terecht voor eventuele aanpassingen, bijkomende producten ter aanvulling, onderhoud en herstellingen, hulp bij de aanvraag van een tegemoetkoming indien van toepassing en meer. Soms is het niet nodig om zorg- en hulpmiddelen aan te kopen, bijvoorbeeld als je ze maar voor een bepaalde tijd nodig hebt. In dat geval is huren een interessant alternatief. Ons aanbod vind je in onze uitleendienst dat kan via goedgeholpen.be.

Goed helpt je vlot vooruit

Kom je graag eens langs bij een Goed thuiszorgwinkel in jouw buurt? Heb je interesse in een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs voor een oplossing op maat? Maak dan een coronaveilige afspraak via de website of bel naar 03 205 69 24. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je met plezier verder … tot het helemaal Goed zit.

Meer informatie via deze link 

Gepubliceerd op 05/03/2021