Ecopower

Goed voor uw kachel

Ecopower-pellets en -briketten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze worden gemaakt van samengeperst naaldhout zonder schors of chemische behandeling en hebben het ideale vochtgehalte. Deze genormeerde brandstof biedt, in tegenstelling tot klassiek brandhout, altijd dezelfde kwaliteit voor uw haard of kachel. Ecopower-pellets zijn gecertificeerd met het hoogste internationale kwaliteitslabel ENplus A1.

Goed voor uw portemonnee
U krijgt warmte voor uw geld: pellets en briketten hebben een optimale energiewaarde. Dat betekent dat u met weinig brandstof veel warmte kunt produceren. Een houtbriket bevat ongeveer vier keer meer warmte dan een traditionele houtblok. In een pelletkachel is het verbrandingsproces volledig geautomatiseerd en behaalt u een rendement van meer dan 90%.

Goed voor het milieu
De warmte van Ecopower is oprecht groen: in de coöperatieve fabriek in het Limburgse Ham wordt lokaal hout uit duurzaam bosbeheer verwerkt tot een geoptimaliseerde brandstof. U bestelt online, Ecopower levert recht uit de fabriek bij u thuis. Dankzij de korte, transparante keten blijft de CO2-uitstoot beperkt. En wat met fijn stof? Bij de verbranding van pellets of briketten is de asvorming en ook uw uitstoot van fijn stof minimaal.

Praktische info
Meer info
Bestellen
OKRA-korting op pellets en briketten
Ecopower cvba Posthoflei 3/3 2600 Berchem info@ecopower.be
03 287 37 79