Samen met het Expertisepunt Mantelzorg werken wij aan een website voor mantelzorgers. Op de nieuwe website, www.mantelzorgers.be, zal je informatie rond mantelzorg én getuigenissen van mantelzorgers terugvinden. Met die getuigenissen willen we bewustzijn en herkenbaarheid rond mantelzorg creëren.

Daarom doen we een open oproep aan alle mantelzorgers die hun verhaal willen delen. We denken namelijk dat jouw verhaal heel wat mantelzorgers in een gelijkaardige situatie kan inspireren!

Zie jij het zitten om hieraan mee te werken? Geef dan zeker een seintje aan marijn.loozen@okra.be en vul eventueel al deze deze online vragenlijst in.

Zo krijgen we een goed overzicht van de getuigen. We vinden het namelijk belangrijk om allerlei situaties te belichten: mantelzorgers van alle leeftijden die zorgen voor een partner of ouder, maar ook zij die zorgen voor een broer, zus, buur of vriend. Mantelzorgers die zorgen voor iemand met een beperking of ziekte, maar ook zij die zorgen voor iemand met een psychische kwetsbaarheid, … Jouw antwoorden worden door het Vlaams Expertisepunt Mantelzorg vertrouwelijk behandeld. Dat betekent niet dat we iedereen op korte termijn kunnen interviewen, en dus zullen bekijken hoe we jouw getuigenis kunnen inzetten. Als we overgaan tot een interview, brengen we je graag op de hoogte van de verdere stappen.

Alvast heel erg bedankt om hieraan mee te willen werken en de vragenlijst in te vullen. We lezen met veel waardering jouw verhaal.

Meer info marijn.loozen@okra.be