De vzw OKRA-SPORT +, is een dynamische Multisportfederatie. Onze organisatie is actief in Vlaanderen en Brussel en telt 55 000 leden en meer dan 1000 aangesloten trefpunten/afdelingen/clubs. Meer informatie over onze vzw vind je op www.okrasportplus.be.

Voor het Algemeen secretariaat van de vzw OKRA-SPORT + zoeken we een HALFTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

• Je bent medewerker voor het administratief beleid van de vzw OKRA-SPORT +.
  • Je beheert het digitaal ledenbestand en volgt de ledenadministratie op.
  • Je doet de facturatie in samenwerking met de boekhouding.
  • Je zorgt voor administratieve en logistieke ondersteuning.
  • Je werkt mee aan het communicatiebeleid via de nieuwsbrief, de website, enz.
  • Je bent medeverantwoordelijk voor de decretale dossiers (Sport Vlaanderen).
  • Je ondersteunt acties rond GDPR.
  • Je volgt jaarlijks de uitvoering van het beleidsplan mee op.

Jouw profiel

• Je beschikt over een diploma secundair onderwijs (bij voorkeur bedrijfsbeheer/administratie) of bent bachelor bedrijfsbeheer.
  • Ervaring in een gelijkaardige functie is een extra troef.
  • Je bent geïnteresseerd in sport- en bewegingsactiviteiten en je onderschrijft de missie van OKRA-SPORT+.
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk).
  • Je werkt erg precies en resultaatgericht.
  • Je bent stressbestendig
  • Je kan zelfstandig werken maar je bent ook een teamspeler.
  • Klantgericht werken is één van je sterke kanten.
  • Degelijke gebruikskennis van de programma’s van OFFICE (O365). Kennis van Adobe (Indesign, Illustrator, Photoshop) is een pluspunt.
  • Je bent bereid om te leren werken met de specifieke programma’s van de sportfederatie.
  • Je bent bereid om deel te nemen aan de selectieproeven op 5 november 2019.

Wij bieden

• Een halftijdse betrekking met een overeenkomst van onbepaalde duur in een dynamische sportfederatie in volle ontwikkeling.
  • Een boeiende en gevarieerde baan met ruimte voor initiatief en creativiteit.
  • Een aantrekkelijke bezoldiging met een pakket extralegale voordelen.
  • Enthousiaste collega’s en een aangename werksfeer.

Meer informatie over de functie-inhoud bij Ingrid PEETERS (Directeur vzw OKRA-SPORT +, 0477/67.48.61) of Roel FRANCOIS (adjunct algemeen directeur OKRA vzw, 0477/50.42.69). Sollicitatie met motivatiebrief en curriculum vitae mailen tegen uiterlijk 18 oktober 2019 naar roel.francois@okra.be