België - Brugge


Ons hotel ligt aan de rand van Brugge vlak bij de vesten. De naam van het hotel ‘Velotel’ verraadt al veel over dit hotel. Alles staat er in ’t teken van de fietser met o.a. een heel grote fietsenstalling.

Fietsvakanties
Specials
Deel deze reis
€ 343  per persoon
  • Toeslag 1 pers kamer - met toeslag: € 97
België - Brugge
19/05/2019 - 22/05/2019
Halfpension
Dit is een actieve reis.
Min. 25, max. 27 personen
Verkooppunt Oost-Brabant
016 35 96 87
oostbrabant@okra.be

Programma

Dag 1 : 43km

Als infietsroute fietsen we richting Zuienkerke naar Lissewege waar we voor een eerste keer stoppen en wat rondwandelen in deze mooie gemeente. Verder via Dudzele en zo naar het betoverende Damme en terug naar ons hotel.

Dag 2 : 56km

Langs de Dampoort, de Kruispoort en de Gentpoort verlaten we de Brugse vesten richting Loppem waar we na 23 km pauzeren aan een leuk tennisterrasje. Door het prachtige bos van Tillegem bereiken we uiteindelijk Sint Michiels Brugge en via de Brugse vesten terug naar ons hotel.

Dag 3 : 34km

Vandaag fietsen we een dubbele route of anders gezegd een korte rit in de voormiddag en een evenlange rit in de namiddag. MAAR je kan ook kiezen om in de namiddag Brugge te gaan bezoeken!
Niet naar Blankenberge fietsen dat zou zonde zijn dus… we fietsen rechtstreeks naar deze badstad (20 km) waar elkeen zijn vrije tijd zelf kan invullen. Vanaf 11 uur gaat de rit verder richting Wenduine en Uitkerkse Polder om zo tegen halfeen terug aan ’t hotel zijn.
De fietsers die opteren voor een 2de korte rit vertrekken terug om 13.30  uur. Het parcours loopt langs het kanaal Gent-Brugge-Oostende naar Jabbeke-den Haan om zo via Varsenare aan het kasteel van Beisbroek even te pauzeren. Dan fietsen we via het station over de Markt van Brugge en terug naar ons hotel.

Dag 4 : 58km

Onze laatste fietsdag brengt ons via het kanaal Gent-Brugge naar Beernem om zo via Sint Joris de ‘Vaart-Noord’ over te steken. We stoppen in het schilderachtige Oelegem. Eens Sijsele bezocht is het tijd om naar ons hotel te fietsen waar we afscheid nemen en huiswaarts kunnen rijden.

Inbegrepen in prijs

  • Verblijf in halfpension
  • Excursies zoals vermeld in programma
  • Toeristenbelasting
  • OKRA-reisbegeleiding
  • DVV-annulerings- en ongevallenverzekering

Niet inbegrepen in prijs

  • Vervoer

Onze partner voor deze reis

OKRA verkooppunt Oost-Brabant