België - Turnhout

Fietsvierdaagse Turnhout


Hotel ‘Corsendock Viane’ ligt op wandelafstand van het centrum van Turnhout waar de fietser koning is. Een ideale uitvalbasis voor prachtige fietsroutes

Fietsvakanties
Deel deze reis
€ 312  per persoon
  • Toeslag 1 pers kamer - met toeslag: € 87
België - Turnhout
10/05/2020 - 13/05/2020
Halfpension
Dit is een actieve reis.
Min. 21, max. 30 personen
België - Turnhout

Wil je graag inschrijven op deze reis?
Neem contact op met het OKRA-reizen verkooppunt.

Verkooppunt Oost-Brabant
016 35 96 87
oostbrabant@okra.be

Programma

Dag 1 65 km

We vertrekken met onze fiets in Averbode. Van hieruit fietsen we naar Meerhout waar we een koffiestop houden. Via Geel bereiken we het bosrijke Kasterlee waar we onze ‘bokes’ verorberen in het prachtig domein ‘De Putten’. Daarna fietsen we richting Turnhout waar we inchecken. Voor het avondeten wandelen we naar Brasserie Cafe Leffe op de markt.

Dag 2 59 km

De bekende fietsroute ‘het Bels Lijntje’ start net buiten Turnhout en brengt ons naar de grensgemeente Baarle-Hertog. Hier maken we tijd om iets te eten. We fietsen een stukje door Nederland en keren terug via Hoogstraten, de Kolonie en het asielcentrum voor illegalen in Merksplas. Tot slot fietsen we door het park Carons Hofke om er enkele speciale kunstwerken te bewonderen.

Dag 3 62 km

We flirten met de Belgisch-Nederlandse grens en volgen een heel stuk van de smokkelaarsroute. Deze wordt met info voorzien door grote felgekleurde klompen. Ter plaatse krijg je het verhaal van de Ravelse pier en het beeld van ‘De vriendschap’ in Poppel te horen.

Dag 4 53 km

Onze laatste fietsdag brengt ons naar Herentals, de stad van Rik van Looy. Op de Markt stillen we onze honger waarna we verder fietsen naar Olen en Tongerlo. Tijd om de échte ‘Tongerlo’ te proeven. De eindmeet is al in zicht. We trekken verder naar de Norbertijnenabdij van Averbode waar we in Het Moment de geestrijke drank van deze abdij proeven en daarmee onze tocht afsluiten.

Praktisch

Begeleiding

  • Valere Haesevoets
  • Nicole Saenen

Inbegrepen in prijs

  • Verblijf in Corsendonk Viane in halfpension
  • Toeristenbelasting
  • Excursies zoals in het programma beschreven
  • DVV-annulerings- en ongevallenverzekering
  • OKRA-begeleiding

Niet inbegrepen in prijs

  • Dranken bij de maaltijden

Onze partner voor deze reis

OKRA verkooppunt Oost-Brabant