België - Vayamundo


Zicht op zee en de kusttram voor de deur, wat wil je nog meer voor een zomerse verblijfsvakantie?

Verblijfsvakanties
Deel deze reis
€ 487  per persoon
 • Toeslag 1 pers kamer - met toeslag: € 105
 • Toeslag 3 pers app: € -32
 • Toeslag 4 pers app: € -32
Oostende-Mariakerke
12/11/2018 - 19/11/2018
Volpension
Min. 1, max. 29 personen

Tussen Mariakerke-Bad en Raversijde ligt het vakantiecentrum Vayamundo aan een rustig stukje zeedijk en tegenover een halte van de kusttram. 
Je logeert in comfortabel uitgeruste appartementen en studio's, voorzien van een flatscreen-tv, ruime badkamer met douche, afzonderlijk toilet en allemaal bereikbaar met de lift. Extra service voor onze leden: opgemaakte bedden bij aankomst en set handdoeken per persoon inbegrepen. Een handdoekenwissel is mogelijk, doch op aanvraag en mits betaling.

In het zelfbedieningsrestaurant 'Plad'O' kan je je bij het ontbijt à volonté tegoed doen aan diverse broodsoorten, sandwiches, croissants, ontbijtgranen, bruine en witte keizersbroodjes. Daarbij een ruime keuze van broodbeleg en diverse eierbereidingen, vruchtensap, koffie, thee of melk. 's Middags en 's avonds is er keuze uit drie menu's, soep, een uitgebreide saladebar en dessertenassortiment, met dranken inbegrepen. Tast toe en laat het je smaken!

De fitnessruimte en het zwembad staan gratis ter onzer beschikking (het zwembad is op maandag gesloten). Tegen betaling kan je gebruik maken van het volledig vernieuwde saunaparadijs. 

OKRA-aanbod, in samenwerking met het animatieteam: ochtendgym, lijndansen, aquaritmisch bewegen, begeleide wandelingen, culturele bezoeken, uitstappen met autocar of openbaar vervoer, knutselatelier en avondactiviteiten.

Fietsen, ook elektrisch (beperkt) te huur voor leuke individuele uitstapjes. Gratis wifi.

Programma

Programma

Tussen Mariakerke-Bad en Raversijde ligt het vakantiecentrum Vayamundo aan een rustig stukje zeedijk en tegenover een halte van de kusttram. Je logeert in comfortabel uitgeruste appartementen en studio’s, voorzien van een flatscreen-tv, ruime badkamer met douche, afzonderlijk toilet en allemaal bereikbaar met een lift. Extra service voor onze leden: opgemaakte bedden bij aankomst en set handdoeken per persoon inbegrepen. Een handdoekenwissel is mogelijk, doch op aanvraag en mits betaling.

In het zelfbedieningsrestaurant ‘Plad’O’ kunt u zich bij het ontbijt à volonté tegoed doen aan diverse broodsoorten, sandwiches, croissants, ontbijtgranen, bruine en witte keizerbroodjes. Daarbij een ruime keuze van broodbeleg en diverse eierbereidingen, vruchtensap, koffie, thee of melk. ‘s Middags en ‘s avonds is er keuze uit drie menu’s, soep, een uitgebreide saladebar en desserten-assortiment, met dranken inbegrepen. Tast toe en laat het u smaken!

De fitnessruimte en het zwembad staan gratis te onzer beschikking (het zwembad is op maandag gesloten). Tegen betaling kan je gebruik maken van het volledig vernieuwde saunaparadijs.

OKRA-aanbod, in samenwerking met het animatieteam: ochtendgym, lijndansen, aquaritmisch bewegen, begeleide wandelingen, culturele bezoeken, uitstappen met autobus of openbaar vervoer, knutselatelier en avondactiviteiten.

Fietsen, ook elektrische (beperkt) te huur voor leuke individuele uitstapjes. Gratis wifi. 

Inbegrepen in prijs

 • Verblijf in volpension
 • 1 drankje bij de maaltijd
 • Handdoekenset en opgemaakte bedden bij aankomst
 • DVV-annulerings- en ongevallenverzekering
 • OKRA-reisbegeleiding
 • Vervoer met autocar vanuit regio Antwerpen

Niet inbegrepen in prijs

 • Facultatieve uitstappen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Handdoekenwissel en kameronderhoud op aanvraag en ter plaatse te betalen

Onze partner voor deze reis

OKRA verkooppunt Antwerpen - bijkantoor Antwerpen