Duitsland - Eifel

Halfpension
Min. 1, max. 26 personen

.

Het succes van de OMA reizen - OKRA Motorvrienden Antwerpen - is eenvoudig te verklaren. Vooreerst zijn er de typische mooie bestemmingen, gevarieerd, leerrijk, met een prachtige natuur, meestal buiten het te drukke verkeer, rustig aan dus. En dan het gezelschap, eveneens gevarieerd van bouwvakker tot leraar en verpleegster. Dit brengt 's avonds echt boeiende gesprekken mee, weliswaar wat geholpen door een natje en een droogje. Zeg nu zelf... Mochten we met dertig schrijnwerkers zijn, er zouden na tien minuten al wat houtkrullen op de grond liggen! Niets is minder waar, na de ritten blijven er boeiende verhalen en anekdoten opduiken, zo uit het leven gegrepen. Zij die ons nog niet zo goed kennen: we zijn een vriendenkring, al meer dan tien jaar, die elke derde vrijdag van de maand een motorrit organiseren die ons naar plekken brengt waar je zo niet met een auto naartoe zult rijden. Per jaar doen we twee midweekuitstappen. Onze actieve leden kiezen, zoals dat betaamt, een bestemming die zich rond de 300 km van Antwerpen bevindt.

Tussen 3 en 7 september verblijven we in Lutzerath en omgeving.

Benieuwd hoe alles in zijn werk gaat? Kom op één van de volgende vrijdagen eens langs, maar best dat u eerst met onze ledenadministrator contact opneemt (info@oma-mc.be)

Inbegrepen in prijs

• Verblijf in halfpension