Groot-Brittannië - Londen


De wereldstad Londen aan de Thames spreekt al eeuwenlang tot ieders verbeelding. Van Kensington over Westminster tot The West End, elke buurt ademt een andere sfeer uit. Of je er nu voor de eerst keer komt of voor de tiende keer, tijdens een citytrip naar Londen vallen er steeds weer nieuwe dingen te ontdekken. Je raakt nooit uitgekeken op deze stad met de rode dubbeldekbussen en zwarte taxi’s, de mooie parken, de historische gebouwen, de gezellige markten en de beroemde musea.

Citytrips
Deel deze reis
€ 499  per persoon
  • Toeslag 1 pers kamer - met toeslag: € 135
Groot-Brittannië - Londen
16/08/2018 - 19/08/2018
Halfpension
Dit is een actieve reis.
Min. 30, max. 49 personen
Groot-Brittannië - Londen

Wil je graag inschrijven op deze reis?
Neem contact op met het OKRA-reizen verkooppunt.

Verkooppunt West-Vlaanderen
056 52 63 53
westvlaanderen@okrareizen.be

Programma

Dag 1

Met de bus van Brugge naar Calais voor de Shuttle (35’) en dan verder richting Londen,aankomst iets voor de middag. Na een gezamenlijk middagmaal in de crypte van het prachtige kerkje St.-Martin-in-the-Fields is er een wandeling in de regeringswijk Westminster. Vanaf Trafalgar Square gaat het naar Downing Street Nr 10, Big Ben & House of Parliament, Westminster Abbey, Buckingham Palace… Na wat vrije tijd in de buurt van Piccadilly Circus gaat het richting het centraal gelegen ***(*) St Giles Central Hotel voor de check-in en het avondmaal.

Dag 2

Na het uitgebreide ontbijtbuffet met de bus richting de Tower of London en Tower Bridge. Van daaruit wandeling in The City, de kantoorwijk van Londen met heel wat moderne gebouwen. Via Londen Bridge oversteken naar Southwark Cathedral en Borough Market. Middagmaal in het restaurant Fish voor een traditionele fish and chips. Daarna te voet langs de Thames de Tate Modern Millennium Bridge oversteken naar St Paul’s Cathedral en dan met de bus terug naar het hotel. Voor de shoppers is er vrije tijd in Oxford Street om de hoek van het hotel. Avondmaal in het hotel.

Dag 3

Na het ontbijt te voet naar het British Museum. Daarna met de bus naar Covent Garden voor een vrij middagmaal in één van de vele restaurants in de buurt. Daarna naar Leicester Square en via Piccadilly Circus naar Burlington Arcade, Saville Row, en dan via Soho en China Town terug naar het hotel voor het avondmaal.

Dag 4

Na het ontbijtbuffet naar Spitalfields Market, trendy markt van Londen met gezellige verkoopstandjes, en Brick Lane market, typische multiculturele markt met onder andere veel aandacht voor vintage voorwerpen en kledij. Vrij middagmaal.

Praktisch

Agnes Degang (regio Brugge), 0478 36 68 65, agnesdegang@skynet.be

Inbegrepen in prijs

  • Busvervoer vanuit centrale opstapplaats in West-Vlaanderen
  • Verblijf in halfpension
  • Nederlandstalige gids
  • Alle vermelde uitstappen en (eventuele) toegangsgelden

Niet inbegrepen in prijs

  • Middagmalen
  • Dranken bij de maaltijden
  • Eventuele verblijftaks
  • Vrijblijvende fooien voor gids en chauffeur
  • Persoonlijke uitgaven