Nederland - Valkenburg


Waarom trekken de OKRA-motorrijders er dit jaar weer 2 keer op uit? Wel... omdat de voorbije vakanties zo succesvol waren én omdat het aangenaam is om in groep op reis te trekken met de motor. Zowel de échte motorrijder als de motortoerist komen bij ons aan hun trekken. We rijden in twee groepen langs rustige wegen.

Specials
Deel deze reis
€ 256  per persoon
  • Toeslag 1 pers kamer - met toeslag: € 10
Nederland - Valkenburg Motorvakantie
02/09/2019 - 06/09/2019
Halfpension
Dit is een actieve reis.
Min. 10, max. 15 personen
Nederland - Valkenburg

Wil je graag inschrijven op deze reis?
Neem contact op met het OKRA-reizen verkooppunt.

Eind januari 2019 komen we samen met de deelnemers om het programma op punt te stellen. Dan worden ook de taken verdeeld. Afhankelijk van het weer rijden we vanaf maart elke derde vrijdag van de maand een voorbereidingsrit. Het aantal deelnemers is echter beperkt.

Programma

.

Praktisch

Hotel Lahaye ligt rustig buiten het centrum, in het landelijke Houthem St. Gerlach, deelgemeente van Valkenburg aan de Geul. Het is een echt Limburgs familiehotel. De frisse en comfortabele kamers beschikken over eigen douche en toilet, met uitzicht over het Geuldal. Het restaurant serveert een uitstekende en goed verzorgde keuken. Er is ook een café dat een ontmoetingsplek bij uitstek is en een tuin-terras met uitzicht op het natuurpark Ingendael.

Inbegrepen in prijs

  • Verblijf in halfpension van avondmaal 1ste dag tot ontbijt laatste dag
  • DVV-annulerings- en ongevallenverzekering

Niet inbegrepen in prijs

  • Eigen vervoer per motor
  • Eventuele uitstappen
  • Persoonlijke uitgaven