Oostenrijk - Pitztal (30/9)

Jubileumreis Oostenrijk: Pitztal (tweede periode)


We vieren dat ‘OKRA – Oost-Brabant’ 60 jaar bestaat op zeer gepaste wijze! We beleven de ‘Almabtrieb’, een heel oude Tiroolse traditie, op de eerste rij! Zo’n dorpsfeest met een waar kleurenspektakel moet je echt één keer gezien hebben!

Specials
Deel deze reis
€ 659  per persoon
  • Toeslag 1 pers kamer - met toeslag: € 70
  • Toeslag 3 pers kamer: € -17
Pitztal
30/09/2018 - 07/10/2018
Halfpension
Dit is een actieve reis.
Min. 1, max. 78 personen
Oostenrijk - Pitztal (30/9)

Wil je graag inschrijven op deze reis?
Neem contact op met het OKRA-reizen verkooppunt.

Verkooppunt Oost-Brabant
016 35 96 87
oostbrabant@okra.be

De regioreis van 2016 deed verlangen naar nog meer! We kozen dit jaar voor het Pitztal, een 40 km lang zijdal van het Inndal. We hebben het 4-sterrenhotel Arzlerhof, gelegen bij de ingang van het Pitztal op een zonnig plateau en omgeven door een indrukwekkend landschap, voor ons alleen. We verblijven hier op basis van halfpension. Met extra: dagelijks koeken en een snackbuffet tussen 14 en 17.30 uur (drank niet inbegrepen).

De troeven blijven dezelfde: ieder stelt zijn eigen uniek programma op (keuze in overvloed), een comfortabel verblijf, een gezellige groepssfeer en een team van enthousiaste reisbegeleiders. De reisbegeleiders sleutelden aan een fantastisch programma. Alle dagen verkennen we een ander dal of een ander deeltje van de regio. Telkens hebben de drie autocars een iets ander programma.  

Excursies zijn inbegrepen. 

Eventueel inkomgelden, bergbanen, boottocht, paardenkoets, treintje, … te betalen.

Programma

Mogelijke uitstappen

De regioreis van 2016 deed verlangen naar nog meer! We kozen dit jaar voor het Pitztal, een 40 km lang zijdal van het Inndal. We hebben het 4-sterrenhotel Arzlerhof, gelegen bij de ingang van het Pitztal op een zonnig plateau en omgeven door een indrukwekkend landschap, voor ons alleen. We verblijven hier op basis van halfpension. Met extra: dagelijks koeken en een snackbuffet tussen 14 en 17.30 uur (drank niet inbegrepen). De troeven blijven dezelfde: ieder stelt zijn eigen uni...

 Dagdeel toevoegen

 Programmadeel toevoegen

© OKRA 2018

Inbegrepen in prijs

  • DVV-annulerings- en ongevallenverzekering
  • OKRA-reisbegeleiding
  • Vervoer met autocar
  • Verblijf in halfpension
  • Toeristenbelasting
  • Excursies

Onze partner voor deze reis

OKRA verkooppunt Oost-Brabant