Turkije, Lara

TUI-reis. OP AANVRAAG. Hotel Barut Lara. In dit klassehotel heerst een supermentaliteit. Buitengewoon lekker eten, rust in de tuin, verwenning in de spa met zachte muziek en milde aroma’s, modern ingerichte kamers, zeer vriendelijk personeel, topkwaliteit dus!

Verblijfsvakanties
Deel deze reis
€ 1.599  per persoon
  • Toeslag 1 pers kamer - met toeslag: € 255
Turkije, Lara
06/11/2019 - 27/11/2019
All inclusive
Min. 20, max. 60 personen
Verkooppunt Algemeen
algemeen@okrareizen.be
Voor deze reis kan je nog niet inschrijven.

Dit is een 22 daags lang verblijf ...

Periode: 6 tot 27/11/2019 (22 d./21 n.)

Reissom: € 1 599
Toeslag singlekamer: € 255

Ligging: direct aan het zandstrand met een apart ‘adults only’-gedeelte ● 12 km van Antalya ● bushalte op 100 m ● 10 km van de luchthaven van Antalya.

Kamers: luxekamers in het hoofdgebouw met lateraal zeezicht ● badkamer met douche, haardroger, badjas en slippers ● parketvloer ● airco/verwarming ● hoofdkussenservice (gratis) ● telefoon ● wifi (gratis) ● satelliet-tv ● minibar (gratis) ● koffie- en theefaciliteiten ● safe (gratis) ● balkon.

Faciliteiten: kapsalon ● schoonheidssalon ● nightclub ● cinema ● shops ● paviljoentjes aan het strand ● wasservice ● roomservice (24/24u.) ● wifi (gratis) in het hele resort.

Bars en restaurants: hoofdrestaurant met terras (maaltijden in buffetvorm, veganistische en glutenvrije hoekjes) ● à-la-carterestaurants: barbecue, visgerechten, sushi, pizzeria, mediterrane, Turkse, regionale en internationale keuken ● verschillende bars ● deftige kledij gewenst in de restaurants ● All-in: ontbijt, laat ontbijt, middag-en avondmaal in buffetvorm ● à-la-carte-ontbijt (in het regionaal restaurant) ● à-la-cartemiddagmaal (in het internationaal restaurant) ● -à-la-carte-avondmaal (onbeperkt) ● patisserie (10-18 u.) ● Gözleme (12-15 u.) ● snacks (12.30-17 u.) ● middernachtbuffet (24-1 u.) ● selectie van lokale en internationale dranken (24/24 u.) ● minibar (elke dag bijgevuld met water, frisdrank, fruitsap en bier).

Sport en ontspanning: 3 zoetwaterzwembaden ● aquaparkzwembad ● gratis ligzetels, matrassen en parasols aan het zwembad en het strand ● gratis handdoekenservice ● overdekt zoutwaterzwembad (in het spacentrum) ● gratis: tennis, squash, beachvolley, tafeltennis, volleybal, minivoetbal, basketbal, minigolf, badminton, darts, schaken ● fitness, gym, step aerobic, joggingparcours, Turks bad, sauna ● fitnesszone in openlucht met o.a. zumba en yoga ● nightclub en cinema ● animatie ● betalend: tennis (met verlichting), tennislessen, biljart, spa- en thalassocentrum met massages, peelings en verzorgingen.

Reisdocumenten: identiteitskaart en visum (handleiding wordt maand voor afreis opgestuurd)

Schaduwtemp.: 20-24°C

Deelnemers min. 20, max. 60

Reisorganisator: TUI – verg. nr. 1051

Vluchten (nog niet gekend).

Inbegrepen in prijs

• Vluchten Brussel-Antalya
  • 30 kg bagage en 10 kg handbagage
  • Transfers luchthaven-hotel