1. Uitzonderlijke reisbegeleiders

De OKRA-reisbegeleiders zijn de sterkste troef. Zij staan vrijwillig ten dienste van de reizigers. Een goede voorbereiding, leidinggevende capaciteiten, een helpende hand en een luisterend oor horen bij hun engagement. Dankzij hen loopt alles op wieltjes en wordt er niets aan het toeval overgelaten. Op hen kan je rekenen! Daar zijn we trots op en enorm dankbaar voor.


2. Voor elk wat wils

Reizen met leeftijdsgenoten, daar kies je voor. Maar leeftijd zegt niet alles! Wie het graag rustig houdt, heeft een ruime keuze uit de kwaliteitsvolle hotels die we jaar na jaar aanbieden. Vaak niet de goedkoopste maar wel steeds met de beste service en op maat van senioren. Wie liever actief blijft op vakantie, kan ook rekenen op aanvullende programma’s met bekwame gidsen of uitstappen met de reisbegeleider, steeds op maat van senioren.


3. In goed gezelschap

Je reist altijd in goed gezelschap want jouw medereizigers zijn al even enthousiast als jij.
Wie eerder cultureel is aangelegd, zal zeker zijn gading vinden in de vele excursies. Anderen kiezen dan weer voor onze op maat gemaakte rondreizen. Ook hier alweer onder prima begeleiding van zeer ervaren
reisbegeleiders en professionele gidsen.


4. Kwaliteit voor de juiste prijs

Onze aanbiedingen hebben een prijskaartje, daar doen we niet flauw over. Maar wie alles in acht neemt, zal vaststellen dat de prijs zeer correct is. Heel veel is immers inbegrepen (vaak all-inclusive, bij rondreizen de toegangsgelden, visumafhandelingen, maaltijden op de vluchten, bagage enz.). Bovendien profiteer je van de jarenlange expertise van onze reispartners bij TUI en Omnia Travel. Je logeert in kwaliteitsvolle kamers en je geniet van een ruime annulerings- en reisverzekering. En zoals onze reisagent het zo mooi uitdrukt: wil je sprot of kaviaar?


5. Tevreden reizigers

Een van de grote troeven is de grote tevredenheid van onze reizigers. Na elke reis wordt er uitvoerig geevalueerd, onder meer via een uitgebreid evaluatieformulier dat elke reiziger krijgt. En daar blijkt telkens opnieuw uit: OKRA heeft een uitermate tevreden en trouw publiek.