Wandelvakanties
22 jan '20 - 1 feb '20 | € 1.516

Gran Canaria (actief)

Organisator Algemeen
VOLZET. Riu Papayas 4* in all inclusive. Deze actieve vakantie is voor de geoefende wandelaar. Jaar na jaar loodst de plaatselijke Vlaamse gids Rob, de wandelaars langs de mooiste plekjes van de Canarische Eilanden.
23 jan '20 - 22 feb '20 | € 1.871

Turkije, Side 1

Organisator Algemeen
Barut Arum 5* in all inclusive (31 d.) staat garant voor een uitmuntende service en grote gastvrijheid die iedereen direct een thuis-gevoel geeft. Vooral de ruime appartementen worden zeer gewaardeerd. Na al die jaren worden OKRA-leden op handen gedragen.
23 jan '20 - 12 mrt '20 | € 2.719

Turkije, Side 2

Organisator Algemeen
Barut Arum 5* (50 d.) in all inclusive. Geen moeite is hen te veel, geen vraag blijft onbeantwoord. Het lekkere eten staat ook met stip genoteerd bij de evaluaties. Al vele jaren noteren wij zeer tevreden gasten.
30 jan '20 - 20 feb '20 | € 1.382

Spanje, Benidorm-overwinteren

Organisator Algemeen
Sandos Monaco 4*, all in. Benidorm heeft zijn oubollig imago afgegooid en is nu vooral een bruisende en hippe stad. Met steeds weerkerende gasten in dit hotel aan een mooie promenade, met de oude stad en zijn vele winkeltjes, gezellige terrasjes en authentieke tapasbars even verderop.
31 jan '20 - 7 feb '20 | € 512

België - Oostende

Organisator Antwerpen
8 feb '20 - 15 feb '20 | € 718

Oostenrijk -Pitztal

Organisator Oost-Brabant
De uitgestrekte nu met sneeuw bedekte berglandschappen zien er in de winter totaal anders uit dan in de zomer. Voel je – zoals de koninklijke families – als een koning te rijk tijdens deze unieke wintervakantie in het Pitztal (Oostenrijk).
12 feb '20 - 21 feb '20 | € 1.536

Kaapverdië, SAL

Organisator Algemeen
Riu Palace Cabo Verde 4*, all in. Na amper 6 uur vliegen beland je op een exotisch eiland met prachtige witte zandstranden, wuivende palmbomen, tropische temperaturen en grote gastvrijheid. Geniet van zon, zee en strand.
3 mrt '20 - 12 mrt '20 | € 811

Spanje - Benidorm

Organisator Oost-Brabant
Benidorm is verrezen langs de gouden bochten van twee prachtige stranden: het Levantestrand en het Ponientestrand. Beide stranden zijn van elkaar gescheiden door het oude, pittoreske stadsgedeelte. De bergen rondom Benidorm houden regen en koude wind tegen waardoor er het hele jaar door een aangenaam klimaat heerst (18° in maart).
Cruises
Rondreizen
5 mrt '20 - 12 mrt '20 | € 1.399

Egypte, Nijlcruise

Organisator Algemeen
Deze Nijlcruise is in samenwerking met West-Vlaanderen (tel 051 26 53 07 of roeselare@okra.be). Je zal versteld staan van de prachtige tempels, beelden, hiërogliefen die de oppermacht van de farao's weergeven. Na een dag op ontdekking in het imposante verleden van Egypte, kom je thuis op de luxueuze Steigenberger Minerva.
Dansvakanties
13 mrt '20 - 17 mrt '20 | € 334

België - Oostende

Organisator Antwerpen
Een gevarieerd dansprogramma geschikt voor elke lijndanser!