Wandelvakanties
2 sep '20 - 6 sep '20 | € 481

Duitsland - Wandel/verblijfsvakantie Waldbreitbach

Organisator Limburg
Waldbreitbach ligt midden in het bosrijke Westerwald. Het is ideaal gelegen voor natuurliefhebbers die ontspanning zoeken dicht bij huis. Ook actieve vakantiegangers en fijnproevers zullen hier maximaal aan hun trekken komen.
12 sep '20 - 19 sep '20 | € 871

Griekenland - Kos

Organisator Oost-Brabant
In de Egeïsche Zee, voor de kust van Turkije, ligt het kleine maar prachtige eiland Kos. Hier kan je genieten van een ontspannende vakantie waarbij zee, zon, natuur en cultuur perfect te combineren zijn.
16 sep '20 - 26 sep '20 | € 955

Spanje, Costa Càlida

Organisator Algemeen
Alegría Dos Playas 4*. Kraaknet en modern ingericht hotel met een groot zwembad, ruime kamers en een restaurant met veel natuurlijk licht met zeer gevarieerde buffetten. Tip: maak een zeiltochtje langs de ongerepte stranden van de Costa Cálida.
19 sep '20 - 26 sep '20 | € 919

Mallorca - Cala Viñas

Organisator Oost-Vlaanderen
Romantische stranden, weidse berglandschappen en een bruisende culturele hoofdstad typeren Mallorca. Cala Viñas is een klein stadje aan de zuidwestkust van Mallorca. De kleine en rustige baai is ideaal voor een ontspannende vakantie. Het levendige centrum van Magalluf ligt op slechts drie kilometer afstand.
19 sep '20 - 26 sep '20 | € 712

Egypte - El Gouna

Organisator Oost-Brabant
Heel lang geleden was Egypte het land van de farao’s. Nu is dat helemaal anders. Begin alvast te dromen van een zonovergoten vakantie, helder water met prachtig gekleurde vissen en culturele uitstapjes.
26 sep '20 - 5 okt '20 | € 999

Corfu

Organisator Algemeen
Apollo Palace 5* ligt in het gezellige Messonghi met zijn vele tavernes en vlakbij het strand. Het hotel beschikt over een mooie groene tuin, een wellness, animatie en verschillende sportactiviteiten.
27 sep '20 - 4 okt '20 | € 829

Portugal - Algarve

Organisator West-Vlaanderen
Alvor is een typisch Portugees vissersdorpje met een gezellig oud centrum en behoort tot de Algarve, één van de mooiste streken van Portugal. Je kan er genieten van gouden zandstranden, imposante rotsformaties, idyllische baaitjes, lieflijke dorpjes en een heerlijk klimaat.
27 sep '20 - 4 okt '20 | € 799

Spanje - Mallorca

Organisator Limburg
Mallorca heeft een aangenaam klimaat, lange zandstranden, het Tramuntanagebergte met zijn natuurpracht en idyllische vergezichten, een rijk cultureel verleden, pittoreske dorpjes met citrus- en appelsienplantages en een prachtige hoofdstad, Palma.
29 sep '20 - 6 okt '20 | € 831

Griekenland - Rhodos

Organisator Oost-Vlaanderen
VOLZET - Rhodos is het grootste eiland van de Dodekanesos-archipel en heeft een rijk verleden met veel historische bezienswaardigheden.