1 mei '20 - 11 mei '20 | € 1.164

Madeira, Bloemencorso

Organisator Algemeen
TUI-reis. Het jaarlijkse bloemenfestival is een van de meeste kleurrijke evenementen van Madeira. In de hoofdstad Funchal zijn er talloze festiviteiten met als swingend hoogtepunt een grote bloemenparade. De straten en pleinen zijn uitbundig versierd met bloemenmozaïeken en bloemstukken. Deze speciale reis geeft je de gelegenheid dit bloemenfestival bij te wonen en te genieten van diverse tuinen en fraaie natuurtochten.
Dansvakanties
4 mei '20 - 8 mei '20 | € 490

Spa - dansvakantie

Organisator Limburg
Corsendonk Sol Cress is het perfecte vakantiecentrum voor een ontspannend weekendje in het Ardense Spa. Door haar ligging in het midden van het groen vormt Sol Cress het perfecte beginpunt voor verschillende wandelingen door de heuvelige bossen. U kan ook heerlijk ontspannen in de wereldberoemde warmwaterthermen van Spa, die zich op wandelafstand van het vakantiecentrum bevinden. Maar ook cultuurliefhebbers komen niets te kort; na een korte afdaling met een kabellift bevindt u zich in het centrum van Spa, een roemrijk stadje met een glamoureus verleden.
7 mei '20 - 14 mei '20 | € 842

Griekenland - Rhodos

Organisator Limburg
Voor wie van cultuur houdt, is Rhodos de vakantiebestemming bij uitstek. Dat in combinatie met een schitterend klimaat maakt van Rhodos jouw droombestemming. Laat je verwennen op de prachtige stranden met een cocktail in de hand. Je droomt helemaal weg onder de azuurblauwe hemel. Ontdek de gezellige vissershaven op het Griekse eiland. De rijke geschiedenis van wat ooit de toegangspoort was tot de antieke beschaving weerspiegelt zich in alle facetten van dit gezellige eiland. Veel monumenten getuigen de rijke historie van het grootste eiland van de Dodekanesos.
Fietsvakanties
11 mei '20 - 15 mei '20 | € 414

België Westhoek fietsvakantie

Rondreizen
13 mei '20 - 20 mei '20 | € 1.428

Portugal Alentejo

16 mei '20 - 23 mei '20 | € 707

Spanje - Mallorca

Organisator West-Vlaanderen
Het hotel ligt op een rustige locatie, aan één van de mooiste baaien van zuidwest Mallorca.
Rondreizen
22 mei '20 - 30 mei '20 | € 1.589

Kroatië

Organisator West-Vlaanderen
Kroatië wordt niet voor niets de parel van de Adriatische Zee genoemd. Het land heeft heel wat te bieden: prachtige stranden, azuurblauw water, een boeiende geschiedenis, mooie architectuur, schitterende natuur, veel zon en lekker eten. De ideale vakantiebestemming dus!
23 mei '20 - 30 mei '20 | € 612

Spanje - Costa Dorada

Organisator Limburg
La Pineda is een kleine badplaats tussen Tarragones en Salou en is ontstaan door de groei van het toerisme in de jaren zestig. In vergelijking met het dichtbij gelegen Salou is dit een rustige badplaats met een lange wandelpromenade langs de zee met speciale bomen: de Pinus Pinea. Dichtbij het hotel ligt “Aquum Spa & Club”, het grootste Spa en Wellness Centrum van Catalonië met zeer veel verwenmogelijkheden.
Specials
31 mei '20 - 7 jun '20 | € 989

Andorra

Organisator Limburg
Andorra is een klein vorstendom dat volledig ingesloten wordt door Frankrijk en Spanje. Het is de hoogst gelegen staat van Europa en ook één van de kleinste staten. Andorra wordt jaarlijks bezocht door ongeveer 8 miljoen toeristen die aangetrokken worden door de belastingvrije status van Andorra en het mooie landschap. De mooiste plekken van Andorra bezoeken we tijdens deze prachtige reis!