Specials

8 feb '20 - 15 feb '20 | € 718

Oostenrijk -Pitztal

Organisator Oost-Brabant
De uitgestrekte nu met sneeuw bedekte berglandschappen zien er in de winter totaal anders uit dan in de zomer. Voel je – zoals de koninklijke families – als een koning te rijk tijdens deze unieke wintervakantie in het Pitztal (Oostenrijk).
14 mrt '20 - 21 mrt '20 | € 647

Portugal - Algarve

Organisator Oost-Brabant
De Algarve is geliefd bij overwinteraars vanwege het zachte klimaat en de overweldigende hoeveelheid zon, ook in de winter. Daarnaast roemen medici de gezonde lucht in de Algarve, door de afwezigheid van industrie, en de voortdurende verversing van lucht vanuit de oceaan.
15 mrt '20 - 22 mrt '20 | € 771

Marokko - Marrakech

Organisator Limburg
Marrakesh, beter bekend als de Rode Stad, is een van de vier koningssteden van Marokko. Wat de stad zo aantrekkelijk maakt voor bezoekers is de combinatie van het dagelijkse Marokkaanse leven dat zich naadloos vermengd met een rijk verleden. Verdwaal in de steegjes van de souks en ontdek zo de verborgen parels van Marrakesh.
24 mrt '20 - 31 mrt '20 | € 798

Costa del Sol

Organisator Limburg
De 'zonnekust' in het zuiden van Spanje biedt iedereen een mooie strandvakantie. Langs de 300 kilometer lange kustlijn van Andalusië vind je heldere baaien en gouden zandstranden. In het achterland liggen slaperige 'pubelos blacos' en indrukwekkende Moorse steden op je te wachten. Of je reis naar Spanje om uit te rusten of om de cultuur van Andalusië op te snuiven: een vakantie aan de Costa del Sol biedt voor ieder wat wils.
24 apr '20 - 1 mei '20 | € 591

Tunesië, Djerba TUI

Organisator West-Vlaanderen
Djerba is een Tunesisch eiland in de Middellandse zee. Het is een populaire vakantiestemming met mild klimaat en mooie natuur, waaronder prachtige stranden. De Tunesische tradities zijn prachtig bewaard gebleven, zowel in de ambachten als in de klederdracht en andere folklore. Eén van de oudste synagogen ter wereld, de El-Ghriba synagoge, en overblijfselen van diverse Romeinse bouwwerken laten je onderdompelen in de rijke geschiedenis.
16 mei '20 - 23 mei '20 | € 707

Spanje - Mallorca

Organisator West-Vlaanderen
Het hotel ligt op een rustige locatie, aan één van de mooiste baaien van zuidwest Mallorca.
23 mei '20 - 30 mei '20 | € 612

Spanje - Costa Dorada

Organisator Limburg
La Pineda is een kleine badplaats tussen Tarragones en Salou en is ontstaan door de groei van het toerisme in de jaren zestig. In vergelijking met het dichtbij gelegen Salou is dit een rustige badplaats met een lange wandelpromenade langs de zee met speciale bomen: de Pinus Pinea. Dichtbij het hotel ligt “Aquum Spa & Club”, het grootste Spa en Wellness Centrum van Catalonië met zeer veel verwenmogelijkheden.
9 jun '20 - 16 jun '20 | € 749

Spanje - Roquetas de Mar

Organisator West-Vlaanderen
Geniet van de Spaanse zon in de bruisende badplaats Roquetas de Mar, aan de voet van de bergen van de Spaanse Sierra Nevada.