Geef eens een lidmaatschap cadeau!

Een lidmaatschap van OKRA is het ideale geschenk voor Moederdag, Vaderdag, een verjaardag, Kerstmis of Pasen. Misschien zoek je wel een geschenk voor iemand die op pensioen gaat? Geef dan eens een lidmaatschap van OKRA cadeau! Je bezorgt de gelukkige een jaar lang plezier: boeiende activiteiten, fijne bijeenkomsten, het interessante OKRA-magazine, de met zorg uitgestippelde reizen en uitstappen, heel wat ledenvoordelen. Maar bovenal maak je bij OKRA nieuwe vrienden en kom je thuis in een grote, warme familie.

Hoe pak je het aan?

Bezorg ons tijdig (2 weken vooraf) volgende gegevens via een mail naar lidworden@okra.be:

  • Contactgegevens van de ontvanger(s): voornaam en familienaam, adresgegevens, geboortedatum, telefoon en/of mailadres. Deze informatie hebben we nodig om het lidmaatschap en de lidkaart in orde te brengen.  
  • Jouw contactgegevens: voornaam en familienaam, adresgegevens, eventueel een telefoonnummer. Zo kunnen we jou het geschenkpakket bezorgen.
  • Stort het correcte bedrag op het rekeningnummer BE79 7805 9382 6333 met als mededeling 'Cadeaubon lidmaatschap + naam van de ontvanger van het lidmaatschap'.
    • 30 euro (standaard lidmaatschap van OKRA). Dit lidmaatschap kies je voor een persoon ouder dan 55 jaar, die alleen woont of zonder zijn/haar partner lid wordt én niet in een woonzorgcentrum verblijft.
    • 50 euro (OKRA-gezinslidmaatschap). Dit lidmaatschap kies je als je meer dan 1 persoon, wonende op hetzelfde adres, lid wil maken.
    • 12 euro (lidmaatschap bewoner woonzorgcentrum of zijn/haar nog thuiswonende partner).

Na ontvangst van het lidgeld krijg je van ons een mooi geschenkpakket met daarin een cadeaubon, de lidkaart op naam van de ontvanger(s) en een informatiepakketje (het OKRA-magazine, het voordelenboekje...). Het enige wat jij nog hoeft te doen is het geschenk overhandigen aan de gelukkige.