Schenk een topcadeau!

Nog nooit was het zo makkelijk om het ideale cadeau te vinden

Een lidmaatschap van OKRA is het ideale geschenk voor je familielid, buur, vriend of vriendin. Het doet ze gegarandeerd veel plezier. Je schenkt een echte beleving die een jaar lang plezier verschaft. Het aanbod aan activiteiten en fijne bijeenkomsten, het boeiend magazine, de met zorg uitgestippelde reizen en uitstappen: het is een jaar lang allerlei nieuwe dingen ontdekken, genieten en beleven. Dit cadeau zit boordevol boeiende activiteiten en ontmoetingskansen zoals sporten, reizen, cultuur, crea… Maar bovenal maak je er nieuwe vrienden en kom je thuis in een grote, warme OKRA-familie.

Hoe pak je het aan?

 • Bezorg ons volgende gegevens via mail op lidworden@okra.be
  • Contactgegevens van de ontvanger(s) (voornaam en familienaam, adresgegevens, geboortedatum, telefoon en/of mailadres). Deze informatie hebben we nodig om het lidmaatschap en de lidkaart in orde te brengen.  
  • Jouw contactgegevens (voornaam en familienaam, adresgegevens), zo kunnen we jou het geschenkpakket bezorgen
 • Stort het correcte ligeldbedrag op het rekeningnummer BE79 7805 9382 6333 met als mededeling "Cadeaubon lidmaatschap - Naam van de ontvanger van het lidmaatschap".
  • 28 euro (het ‘standaard’ lidmaatschap van OKRA: dit lidmaatschap kies je voor een persoon ouder dan 55 jaar, die alleen woont of die zonder zijn of haar partner lid wordt en die niet in een woonzorgcentrum verblijft) 
  • 47 euro (het OKRA-gezinslidmaatschap waarbij je meer dan 1 persoon wonende op hetzelfde adres lid maakt)
  • 11 euro (het lidmaatschap voor een bewoner van een woonzorgcentrum of diens nog thuiswonende partner)

Na ontvangst van het lidgeld krijg jij van ons je geschenkpakket met daarin jouw cadeaubon, de lidkaart (op naam van de ontvanger(s)) en een informatiepakketje (het OKRA-magazine, het voordelenboekje...), uiteraard in een mooie geschenkverpakking. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is jouw geschenk overhandigen aan de gelukkige.