BELANGENBEHARTIGING & ZORGRECHT 05/03/2024

Bron: OKRA Horebeke

Terug naar homepagina trefpunt

Beste lokale belangenbehartiger,
Beste OKRA vertegenwoordiger in de lokale ouderenraad,
Beste vrijwilliger actief in het dagelijks bestuur van het trefpunt,

Op 5 maart organiseren we in OKRA in voorbereiding van de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen ons verkiezingscolloquium.
Jullie zagen hiervoor vast al de uitnodigingen passeren via één van onze vormingen of de digitale nieuwsbrief.
In tegenstelling tot wat eerst gecommuniceerd werd, zullen de verplaatsingskosten door OKRA wel terugbetaald worden!

Jullie zullen ter plaatse een document ontvangen waarop jullie jullie onkosten kunnen invullen en dat jullie nadien kunnen terugbezorgen.
Wel vragen we om zo maximaal mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer
of indien dit niet haalbaar is om zoveel mogelijk te carpoolen. Hou er wel rekening mee dat parking in de omgeving van Aeropolis beperkt is.

Het belooft een heel interessante voormiddag te worden, met verschillende keuzeworkshops, voor elk wat wils
en een debat met een afvaardiging vanuit de verschillende politieke partijen. Ook ons eigen memorandum stellen we voor.
Kortom, een niet te missen voormiddag voor iedereen die graag kritisch nadenkt.
En uiteraard sturen we jullie niet met een lege maag naar huis, maar bieden we jullie ’s middags graag een broodje aan.

Ben je er graag bij? Aarzel niet en schrijf je snel in; er is zeker nog plaats! Dit kan via:

Meer info rond de bereikbaarheid van Aeropolis? Kijk snel op:

En oja! Alle informatie rond ons colloquium vinden jullie nog eens op de uitnodiging in bijlage!
Geef deze gerust door naar andere vrijwilligers of zelfs leden met interesse: ons colloquium staat open voor alle geïnteresseerden.
Heb je nog vragen? Contacteer me gerust!
Ik kijk er alvast naar uit om jullie daar massaal te mogen ontmoeten! Heel graag tot dan!

Vriendelijke groeten,

Mieke De Zutter