wandelzoektocht 2020: Klik hierop voor gratis downloaden:

We maakten een wandelzoektocht die vertrekt aan de Nationalestraat 111 en eindigt op de Groenplaats. Via Sint-Andries en de Kaaien naar het Mas om dan langs o.a. de Stadswaag en de Grote Markt naar de Groenplaats te lopen. De wandeling is +/- 5 kilometer. Onderweg zijn er vragen op te lossen, zijn er foto’s om op de juiste volgorde te plaatsen en krijg je wat ‘toeristische’ info mee… Een leuke wandeling dus om alleen, in kleine of iets groter gezelschap te kunnen doen.

Omwille van deze uitzonderlijke Corona-tijden is er een andere regeling dan de voorbije jaren. De zoektocht is GRATIS! Hij loopt van half juni tot 31 OKTOBER

Hij wordt beschikbaar gesteld via elektronische weg (op de website: www.okra.be/antwerpen) en kan dus zelf afgedrukt worden of op tablet ‘meegenomen’ worden.

Papieren exemplaren kunnen enkel telefonisch (03 220 12 80) of per mail (antwerpen@okra.be) besteld worden en worden per post opgestuurd. Per twee exemplaren en mits betaling van 5 euro portkosten(per twee exemplaren).

Er worden 5 prijzen verloot onder de deelnemers.

Veel succes en vooral heel veel plezier.