Gepubliceerd op: 26/08/2018
Bron: OKRA Hemiksem Centrum

Terug naar homepagina trefpunt
Terug naar het nieuwsoverzicht

WAT VOORBIJ IS:  2 augustus 2018: 4de Kroegentocht

Eindelijk, daar is ze!

Een zucht van verluchting, of was het een dorstige oprisping, ontsnapte bij de kroegentochters toen lijnbus 1 na veel te lang wachten in aantocht was. Via tram 4 en tram 7 zette een groep van 22 enthousiastelingen zich op weg naar onze eerste bestemming.

Sunset beach, een hippe zomerbar naast het Noorderterras, verwelkomde ons in een zuiderse sfeer met palmbomen, ligstoelen, strandzand en een charmante extra kort gebroekte dienster.                          Zalig vertoeven daar …

Hop naar de tweede bestemming. Na een kleine omzwerving vleiden we ons neer op de Koraalberg waar we al of niet gemakkelijke zitplaatsen vonden. Plaats en reden genoeg om gezellig met elkaar te keuvelen, praten en uiteraard ook te proeven, eh…te drinken.

Met ons strikte tijdschema in het hoofd trokken we richting Stadswaag. En ja hoor! Ook daar werden we geestdriftig ontvangen en was er aan gezelligheid geen gebrek.

Maar helaas! Ook aan mooie liedjes komt een einde. En als dat einde dan ook nog de laatste bus is, dan is er niet veel andere keus dan reikhalzend uit te zien naar de 5de kroegentocht.

Met heel veel dank aan Jeanne, Mart en John Plastron voor de geleverde prachtprestatie en ludieke kostumering om deze 4de kroegentocht te organiseren tot eenieders grote voldoening.

Ook heel veel dank aan iedereen om de zware taak van “den boekhouder” zodanig te verlichten (letterlijk en figuurlijk) dat de (ver)rekeningen allemaal klopten.

Walter.