Met OKRA naar Brussel, de hoofdstad van Europa

Gepubliceerd op: 10/06/2024
Bron: Provincie: West-Vlaanderen

Op dinsdag 15 oktober organiseren we met het streekpunt OKRA Brugge een exclusieve en boeiende daguitstap naar Brussel met als thema Europa

We vertrekken met de trein vanuit Brugge. In Brussel wandelen we via de Europese wijk naar het Europees parlement.

We bezoeken het Europees parlement met zijn bekende halfrond waar we de opwindende sfeer van het grootste transnationale parlement ter wereld op kunnen snuiven en meer te weten komen over de bevoegdheden en de rol van het Europees parlement. ’s Middags nemen we hier ook de lunch.

Na de lunch wandelen we via het groene Leopoldspark naar het prachtig gerenoveerde Eastmansgebouw waar een gids ons opwacht en ons meer vertelt over dit museum en de boeiende geschiedenis van Europa.

Na een korte pauze keren we daarna terug naar huis. Aankomst terug in Brugge wordt verwacht rond 18u30

Deelname: 40€ voor OKRA-leden / 48€ voor niet-leden

Downloads: