Nieuwsbrief september 2018

Terug naar homepagina trefpunt

van september 2018

Beste Okra leden,

Voor velen is de vakantie reeds voorbij en begint weer het meer normale leven. Ook voor OKRA is dat zo en volgen de activiteiten elkaar in snel tempo op.

We starten het nieuwe kaartseizoen op dinsdag 11 september eerst met de eucharistieviering om 11 uur in de kerk voor de afgestorven leden van ons trefpunt Dentergem. Wij verwachten u ook allen in deze eucharistieviering.

Daarna is er receptie in het JOC en feestmaaltijd waarbij wij ook iedereen uitnodigen deel te nemen. Voor niet-kaarters aan de gunstprijs van 26 €. Tijdig inschrijven. Zie afzonderlijke brief.

De kaartkampioen van het voorbije jaar is: Gilbert Danneels.

En bij de manillers won Marie-Joseph Vanneste. Proficiat!

Om 15 uur start dan het nieuwe kaartseizoen 2018-2019 hopelijk met veel nieuwe kaarters.

We kaarten op de eerste dinsdag van elke maand. In de meimaand kaarten we tweemaal en niet in augustus.

Einde september houden we dan de laatste (kortere) fietsrit met daarna een gezellig samenzijn in het JOC.

Op maandag 24 september wandelen we met de bewoners van het WZC en ontvangen hen in het JOC.

We herinneren er nog even aan dat "De mooiste Melodieën van de Lage Landen" plaats hebben in de kursaal van Oostende op donderdag 25 oktober.

De cultuurraad richt een boeiende uitstap in naar Oudenaarde op zaterdag 29 september. Bezoek aan Pelotoncafé, restaurant De witte Hoeve en tentoonstelling Adriaan Brouwer. inschrijven op "ticketgang.be".

Onze daguitstap is gepland op dinsdag 18 september. Zie bijgaande uitnodiging. We vertrekken om 8,15 u aan het Nellekenshof. Gunstprijs 50 €.

Op zondag 2 en 9 september kunt u gratis het nieuwe archief bezoeken ter gelegenheid van de kunsttentoonstelling Carl Bevernagie en Lyndsay Samyn.

Er is repetitie voor ons OKRA-koor op woensdag 5 september om 17 uur in het gewone lokaal.

En nog dit! Wie nu lid wordt van OKRA krijgt het lidmaatschap gratis tot einde jaar. Prijs 25 €.

Het OKRA-schrijverke.