Gepubliceerd op: 08/04/2021
Bron: Provincie: Vlaams Brabant

Ontdek al het moois dat regio Brussel-Halle-Vilvoorde te bieden heeft aan de hand van de Rand Rond wandelingen.


OKRA regio Brussel lanceert de “rand rond” wandelingen. Wandelingen voor iedereen die gemakkelijk te volgen zijn aan de hand van wegwijzers.

De regio Brussel – Halle – Vilvoorde heeft heel wat moois te bieden, er is heel veel groen te ontdekken en heel wat bezienswaardigheden te zien. De rand rond wandelingen nemen jullie mee doorheen al deze mooie plekjes. En dit op een heel eenvoudige manier, je hoeft enkel de wegwijzers te volgen en te genieten van de natuur.

​Naast de wegwijzers wordt elke wandeling ook voorzien van een ondersteunende wandelfiche, met een kaartje en gegevens van de wandeling op, maar ook met uitleg over de belangrijkste bezienswaardigheden tijdens de tocht.

We hebben ervoor gekozen om de wandelingen te beperken in lengte zodat iedereen vlot kan deelnemen. De meest wandelingen zijn rond de 5 km lang, ideaal dus voor een uur(tje) wandelplezier. De focus ligt bij deze wandeling op het plezier van het wandelen en het genieten van de natuur.

De wandelingen zijn gemaakt om gemakkelijk individueel of in beperkte groep te wandelen. Maar je kan ze evengoed wandelen in grote groep.

Waar wacht je op, Ga op stap en laat je verrassen door de mooie natuur in onze regio.

Ontdek hier de rand rond wandelingen