Sporten in OKRA Midden-Vlaanderen

Gepubliceerd op: 24/05/2022
Bron: OKRA-regio Midden Vlaanderen

Bovenop het rijke aanbod sportactiviteiten in de trefpunten vind je hier nog heel wat extra sportmogelijkheden!

In heel veel trefpunten worden maandelijks sportactiviteiten georganiseerd. Onderstaand aanbod geeft je nog extra mogelijkheden om sportief te zijn!

Dagwandelingen en dagfietstochten

Wie een intensievere fietstocht of wandeltocht zoekt, kan aansluiten bij volgende initiatieven:

Vrijdag 27 mei - DAGFIETSTOCHT

Toeren rond Deinze. Start om 10.00 uur aan sportcentrum Den Boer, Zomergem

Maandag 13 juni - DAGWANDELING

Opbrakel/Vlaamse-Ardennen. Start om 10.00 uur aan zaal, Sint-Martensstraat 5- Opbrakel

Maandag 20 juni - DAGFIETSTOCHT

Romantische wegen i/d Vlaamse Ardennen. Start om 10.00 uur aan zaal Arcadia, Bovenstraat, Horebeke

Vrijdag 24 juni - DAGFIETSTOCHT

Griete/Terneuzen. Start om 10.00 uur zaal Klokhuis, Schoolstraat 7 – Sleidinge

Maandag 4 juli - DAGWANDELING

Natuur in en rond Zevergem. Start om 10.00 uur aan achterkant kerk, Blijpoel 7 – Zevergem

Maandag 4 juli – DAGFIETSTOCHT

Oudenaarde/Zwijnaarde. Start om 10.00 uur aan PC Rozenhof 126, Rozenhof Wortegem-Petegem

Graag verwijzen we hier ook naar de maandelijkse halvedag wandelingen van de trefpunten van gewest Geraardsbergen. Start telkens om 14.00 uur. Contact: jlmortier@skynet.be of j.vdheyden55@gmail.com

Tornooien

Petanque - maandag 16 mei – start om 9.30 uur.

Regio Oudenaarde – PETANQUETORNOOI in trefpunt Nederename, ontmoetingscentrum Sint-Vaast, Oudstrijdersstraat 89.

Wandelvoetbal - dinsdag 31 mei vanaf 14.00 uur.

Voor de derde keer organiseren we een initiatietornooi WANDELVOETBAL. Zowel individuelen, geïnteresseerden als bestaande ploegen of tijdelijke groepjes kunnen perfect deelnemen. Ook als kennismaking of als supporter ben je zeker welkom: de kantine is geopend! Deelnameprijs: €2 per ploeg.

Locatie: kunstgrasterreinen van FC Poesele, Paepestraat 7 - Nevele

NIEUW: We eindigen de namiddag met een barbecue (€20). Vooraf inschrijven is noodzakelijk; uiterlijk 19 mei.

Petanque - donderdag 2 juni – start om 9.30 uur

Regio Gent – PETANQUETORNOOI in PC club Verbroedering Melle, Ovenveldstraat 9.

Omnisportdagen

We heten zowel OKRA-sportleden, als alle OKRA-leden welkom op onze jaarlijkse omnisportdagen. Het programma omvat fietsen, wandelen, lijndansen, kubb, wandelvoetbal, petanquen, kanjam.
Ook niet-leden zijn éénmalig welkom!
Nieuw dit jaar zijn de initiaties in LEEUWENTOREN, SCIDDLES, MOLKKY en FITHOCKY. Op sommige locaties kunnen we nog andere sporten als extra aanbieden (bv. krulbol, jogging).

Vrijdag 10 juni – vanaf 10 uur.

Regio Eeklo – SPORTHAL LEMBEKE, Heihoekse Kerkwegel 11
Klik hier voor de flyer!

Woensdag 15 juni – vanaf 10 uur.

Regio’s Aalst en Oudenaarde – PROVINCIAAL DOMEIN DE GAVERS, GERAARDSBERGEN
Klik hier voor de flyer!

Donderdag 30 juni – vanaf 10 uur.

Regio Gent – SPORTHAL TER WALLEN, Sportstraat 1 – MERELBEKE

Klik hier voor de flyer!

Meer info en inschrijvingen bij Dirk Van Beveren 09 269 32 14 of stuur een e-mail naar dirk.vanbeveren@okra.be