TERUG NAAR DE SIXTIES MET DE BONANZAS!

Gepubliceerd op: 14/09/2022
Bron: OKRA-regio Antwerpen

Alle trefpunten van de regio Antwerpen nodigen hun leden binnenkort uit om mee te komen naar de Singel voor een heerlijk optreden van de Bonanzas! Zij zorgen ervoor dat de ziel van de sixties blijft leven… We krijgen een dynamische, nostalgische show met uiteenlopende all-time classics. Wat de Bonanzas toevoegen aan deze nummers is moeilijk te omschrijven. Het is een gevoel. Een beleving. Of noem het een vorm van energie. Je krijgt méér dan een concert en ook méér dan alleen sixties en toch zal het vanzelfsprekend en herkenbaar klinken. De Bonanzas die zich een namiddag voluit geven, niet te missen! Geniet van Elvis uit Las Vegas, Albert – I'm a train – Hammond, the Everly Brothers,… Let’s dance, rolling on the river met Sweet Caroline!

• WAAR: De Singel, Antwerpen
  • DATUM: maandag 28 november, aanvang 14u00
  • PRIJS: 20,00 €, niet-leden 26,00 €

De inschrijvingen verlopen bijna uitsluitend via de lokale OKRA-trefpunten, best dat je met hen contact neemt.
Nog géén lid? Je kan ook een mailtje sturen naar antwerpen@okra.be om je interesse kenbaar te maken!

Inschrijvingen worden afgesloten op 28 oktober.

Downloads: