Gepubliceerd op: 06/07/2022
Bron: Provincie: Vlaams Brabant

De afgelopen weken vierden een aantal trefpunten hun jubileum. Ook Heverlee Terbank vierde hun 50-jarig bestaan. Vier jij met je trefpunt ook een jubileum, geef ons dan zeker een seintje.

OKRA Terbank vierde het 50-jarig bestaan van de afdeling. Het was een fijne dag met een Powerpointvoorstelling met een overzicht van wat OKRA Terbank in die 50 jaar verwezenlijkt en betekend heeft voor heel wat mensen, een feestelijke maaltijd en een optreden van het Trio zonder Naam, die voor heel wat sfeer en ambiance zorgden. 

We mogen zeggen dat OKRA Terbank in die 50 jaar is uitgegroeid tot een bloeiend trefpunt met heel wat leuke en zinvolle activiteiten voor hun  leden. Zo komen ze ook tegemoet aan de nood aan contact, een gezellige babbel en nog wat beweging voor heel wat mensen die anders zouden kunnen vereenzamen, niet veel beweging meer zouden hebben of wat troosteloos in hun zetel zouden blijven zitten. OKRA Terbank wil zich blijven inzetten om dit absoluut te vermijden en mensen de nodige ontmoetings- en ontspanningskansen te bieden.

Wij kijken samen met hen vol vertrouwen uit naar de volgende 50 jaren !