Gepubliceerd op: 11/03/2020
Bron: OKRA Hemiksem Centrum

Terug naar homepagina trefpunt
Terug naar het nieuwsoverzicht

Verloren maandag op dinsdag 14 januari.

Wat is er toch met die van Antwerpen en omstreken? Wat hebben die toch met een worst en wat brood errond? Met 124 waren ze die van OKRA-Hemiksem! Hallo! Moet er geen zand zijn? Nee, nee, geen zand maar nog wel appelbollen. Er zijn er altijd die geen varkensvlees lusten of waar het een taboe voor is. Enfin je weet wel wie … Veganisten of zo?

Een gezellige boel werd het daar; na de smulpartij konden de aanwezigen genieten van een prachtige foto montage, opgesteld en gepresenteerd door Dominique, ivm de talrijke activiteiten van het voorbije jaar. Dank u wel Dominique! Teamleidster’. Mart stelde het nieuwe jaar programma voor, Jeanne gaf toelichting bij enige uitstappen, waarna er nog leuke en gezellige conversaties werden gevoerd.

Maar alles heeft een einde en een worst heeft er zelfs twee! Alle aanwezigen trokken dan ook welgemutst naar huis om na te genieten van deze heerlijke namiddag.

Walter Van den Bogaert

En pannenkoeken na Lichtmis….

De ganse namiddag zat het Welzijn vol op woensdag 19 februari. Leden, niet-leden, kinderen, allen zaten van onze lekkere pannenkoeken te smullen. Dank aan onze keukenploeg, drankschenksters, tafelschikkers en allen die mee voor deze gezellige namiddag zorgden.

Jeanne Gys