Iedereen heeft een talent, al dan niet verborgen. Tijdens de zorgweek staan we even stil bij wie wat meer zorg, hulp en omkadering nodig heeft. In de plaats van mensen aan te spreken op wat ze niet (meer) kunnen, willen we net benadrukken wat ze wel kunnen. Onderzoek toont aan dat mensen zich veel meer betrokken en gewaardeerd voelen als ze worden aangesproken op wat ze kunnen bijdragen. En dat is nu nét waar OKRA zo sterk in is: iedereen hoort erbij, elk talent telt!
In de week van 17-23 juni 2024 spreken we de mensen aan op hun talent. Zo krijgt de samenkomst van jouw trefpunt net dat tikkeltje extra cachet met de talententafel.

Wat is nu een talententafel? Je organiseert in de zorgweek misschien een koffiemoment zoals je er wellicht al heel wat hebt georganiseerd. Maar dit keer maak je tijd en ruimte om aan leden te vragen iets bij te dragen aan de bijeenkomst. Misschien is er wel een geweldige muzikant of een fotograaf, een kok/kokkin. De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat je in deze brochure inspireren, maar ga vooral in je trefpunt op zoek, spreek mensen aan op hun talent en vraag hen om de koffie deze week dat extraatje te geven: Talent aan tafel!

Hieronder vind je de brochure om te downloaden.

Brochure_Talententafel-12P (pdf, 15.53 Mb)