Reizen

Een rondreis door Jordanië, Cuba, Italië of Cambodja? Lang verblijf in Spanje of Turkije? Een actieve vakantie in Tenerife? Een cruise op de Middellandse Zee? Of kerst vieren in de Elzas? OKRA staat garant voor een goede kwaliteit, een eerlijke prijs en degelijke reisbegeleiding. Elke 55-plussers vindt zeker zijn gading in ons aanbod.

Ontdek ons reisaanbod

Info & Reservatie

Een reis boeken bij OKRA is een fluitje van een cent. Gewoon van bij je thuis per telefoon, via e-mail of via de website. Wil je toch eerst graag overleggen voor je een reis boekt? Geen probleem: je kan telefonisch terecht bij een van onze bereidwillige medewerkers die je helpen bij je keuze. Je kan ook via e-mail jouw bestelbon doorsturen of meer info over een reis vragen. Vermeld wel steeds jouw gegevens en over welke reis het gaat. 
Contactgegevens verkooppunten Reizen
Download hier de bestelbon


Schenk een OKRA-reischeque!

Leuk om te geven, fantastisch om te krijgen! Verjaardag, jubileum of gewoon ‘iets’ te vieren? Vergeet dat wijnpakket, dump die wellnessbonnen en schenk een OKRA-reischeque. Je kiest zelf hoeveel je wil spenderen en de gelukkige ontvanger kan deze reischeque in alle OKRA-verkooppunten verzilveren.

Bestel een OKRA-reischeque.

Wil je sprot of kaviaar?

Toen OKRA begon met het aanbieden van reizen, was het eerste opzet een betaalbaar en kwalitatief reisprogramma aan te bieden. Gemotiveerde, zelf opgeleide reisbegeleiders zorgen voor een extra troef. Al vlug groeide het aantal reizigers en daardoor ook het aanbod. Vandaag zijn we een gevestigde waarde met bijna 350 afreizen per jaar. Dat succes kwam er natuurlijk niet vanzelf. Ontdek hier onze vijf sterke troeven! Meteen jouw reden om voor OKRA te kiezen!


OKRA is klimaatpartner

Reizen doen we om te ontdekken en omdat we van de aarde houden. Er mee zorg voor dragen is dan ook een evidentie. Groepsreizen zijn op zich al duurzamer dan individuele reizen, zeker met trein of bus. Ook fiets-en wandelvakanties scoren goed. Vliegtuigreizen hebben per persoon een zeer hoge uitstoot van CO2. Je kan er voor kiezen om de CO2-uitstoot te compenseren. Het totale bedrag van die toeslagen wordt geïnvesteerd in een project elders in de wereld. OKRA kiest als project 'oventjes in Oeganda'. Dit gebeurt via CO2-logic dat hiervoor samenwerkt met een plaatselijke organisatie. Lees hier meer over CO2-compensatie.  Samen genieten van onze planeet, op duurzame wijze en mét respect! Zo kunnen nog vele generaties na ons hetzelfde doen.

Reizen in de kijker

Citytrips
16 aug '18 - 19 aug '18 | € 499

Groot-Brittannië - Londen

Organisator West-Vlaanderen
De wereldstad Londen aan de Thames spreekt al eeuwenlang tot ieders verbeelding. Van Kensington over Westminster tot The West End, elke buurt ademt een andere sfeer uit. Of je er nu voor de eerst keer komt of voor de tiende keer, tijdens een citytrip naar Londen vallen er steeds weer nieuwe dingen te ontdekken. Je raakt nooit uitgekeken op deze stad met de rode dubbeldekbussen en zwarte taxi’s, de mooie parken, de historische gebouwen, de gezellige markten en de beroemde musea.
Rondreizen
8 sep '18 - 15 sep '18 | € 1.332

Bosnië & Kroatië

Organisator Oost-Vlaanderen
Nu Bosnië de wonden van de oorlog uit de jaren '90 schoongelikt heeft, rest ons geen enkele reden meer om deze mix aan culturele invloeden niet te gaan bezoeken. Het land trekt steeds meer toeristen uit West-Europa aan om de prachtige Bosnische natuur, vredige oude dorpjes, culinaire hapjes en bruisende Ottomaanse stadscentra te ontdekken. Ook Kroatië met diens mediterrane stadjes en havens, avontuurlijke kustlijn en idyllische eilanden is een klepper van formaat!
Citytrips
9 sep '18 - 11 sep '18 | € 496

Groot Brittannië, Londen

Organisator Limburg
London, metropool met miljoenen inwoners, is een smeltkroes van culturen, hoogstaande kunst en allerhande vermaak. Het is ook een stad met stijl en tradities, onvergelijkbaar in haar soort en de exponent van de typische ‘British way of life’. De stad bezit talrijke mooie monumenten, grote herenhuizen en prachtige winkelstraten. Het mooie groene Hyde park is een ideale plek om even te verpozen. Kortom: Londen is een boeiende happening met zijn sympathieke bobby, zwarte cab, rode postbussen en historische telefooncellen.
Verblijfsvakanties
23 sep '18 - 30 sep '18 | € 1.108

Cyprus

Organisator Algemeen
Deze verblijfsvakantie in het zonnige en culturele Paphos wordt nog attractiever door toevoeging van drie mooie uitstappen.