Reizen

Een rondreis door Jordanië, Cuba, Italië of Cambodja? Lang verblijf in Spanje of Turkije? Een actieve vakantie in Tenerife? Een cruise op de Middellandse Zee? Of kerst vieren in de Elzas? OKRA staat garant voor een goede kwaliteit, een eerlijke prijs en degelijke reisbegeleiding. Elke 55-plusser vindt zeker zijn gading in ons aanbod van begeleide groepsreizen.

Ontdek ons reisaanbod

Kan je nog op reis met OKRA met het coronavirus?

OKRA last alle reizen met vertrekdata tot en met 30 juni 2020 af. We zullen in deze beslissing grotendeels de overheidsmaatregelen volgen betreffende reizen in binnen- en buitenland, maar weet dat we je nooit op vakantie zullen laten vertrekken als er ook maar enigszins een risico bestaat in het land van bestemming. Jullie gezondheid en veiligheid is en blijft onze prioriteit! Mensen die zich reeds inschreven voor een reis in juni, worden daar individueel van op de hoogte gesteld. Nog even geduld moest je deze communicatie nog niet gekregen hebben, we zijn volop bezig met de administratieve verwerking hiervan.

We herhalen ook nog even volgende preventieve maatregelen: 

  • Zeker doen: was je handen regelmatig en grondig (40 à 60 sec.) met water en zeep.
  • Moet je hoesten? Doe dat in een papieren zakdoekje of in de binnenkant van je ellenboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes bij het niezen of snuiten en gooi ze weg in een vuilbak.
  • Vermijd om handen te geven.
  • Blijf zeker thuis als je ziek bent. Ga niet naar de OKRA-activiteit als je je wat ziek voelt.
  • Vermijd zelf nauw contact met zieke personen (hou minimaal 1,5 meter afstand).
  • Probeer erop te letten je gezicht zo weinig mogelijk aan te raken met je handen.

Info & Reservatie

Een reis boeken bij OKRA is een fluitje van een cent. Gewoon van bij je thuis per telefoon, via e-mail of via de website. Wil je toch eerst graag overleggen voor je een reis boekt? Geen probleem: je kan telefonisch terecht bij een van onze bereidwillige medewerkers die je helpen bij je keuze. Je kan ook via e-mail jouw bestelbon doorsturen of meer info over een reis vragen. Vermeld wel steeds jouw gegevens en over welke reis het gaat. 
Contactgegevens verkooppunten Reizen
Download hier de bestelbon


Schenk een OKRA-reischeque!

Leuk om te geven, fantastisch om te krijgen! Verjaardag, jubileum of gewoon ‘iets’ te vieren? Vergeet dat wijnpakket, dump die wellnessbonnen en schenk een OKRA-reischeque. Je kiest zelf hoeveel je wil spenderen en de gelukkige ontvanger kan deze reischeque in alle OKRA-verkooppunten verzilveren.

Bestel een OKRA-reischeque.

Wil je sprot of kaviaar?

Toen OKRA begon met het aanbieden van reizen, was het eerste opzet een betaalbaar en kwalitatief reisprogramma aan te bieden. Gemotiveerde, zelf opgeleide reisbegeleiders zorgen voor een extra troef. Al vlug groeide het aantal reizigers en daardoor ook het aanbod. Vandaag zijn we een gevestigde waarde met bijna 350 afreizen per jaar. Dat succes kwam er natuurlijk niet vanzelf. Ontdek hier onze vijf sterke troeven! Meteen jouw reden om voor OKRA te kiezen!


OKRA is klimaatpartner

Reizen doen we om te ontdekken en omdat we van de aarde houden. Er mee zorg voor dragen is dan ook een evidentie. Groepsreizen zijn op zich al duurzamer dan individuele reizen, zeker met trein of bus. Ook fiets-en wandelvakanties scoren goed. Vliegtuigreizen hebben per persoon een zeer hoge uitstoot van CO2. Je kan er voor kiezen om de CO2-uitstoot te compenseren. Het totale bedrag van die toeslagen wordt geïnvesteerd in een project elders in de wereld. OKRA kiest als project 'oventjes in Oeganda'. Dit gebeurt via CO2-logic dat hiervoor samenwerkt met een plaatselijke organisatie. Lees hier meer over CO2-compensatie.  Samen genieten van onze planeet, op duurzame wijze en mét respect! Zo kunnen nog vele generaties na ons hetzelfde doen.