Reizen

Een rondreis door Jordanië, Cuba, Italië of Cambodja? Lang verblijf in Spanje of Turkije? Een actieve vakantie in Tenerife? Een cruise op de Middellandse Zee? Of kerst vieren in de Elzas? OKRA staat garant voor een goede kwaliteit, een eerlijke prijs en degelijke reisbegeleiding. Elke 55-plusser vindt zeker zijn gading in ons aanbod van begeleide groepsreizen.

Ontdek ons reisaanbod

Kan je nog op reis met OKRA in tijden van Corona?

Ja, je kan nog op reis met OKRA, maar weet dat wij onze reizigers vragen om rekening te houden met een aantal maatregelen, zodat de reis voor iedereen zo veilig mogelijk kan verlopen. We stelden een aantal richtlijnen en maatregelen in, zowel voor als tijdens de reis zodat je met een gerust hart kan vertrekken. 

Info & Reservatie

Een reis boeken bij OKRA is een fluitje van een cent. Gewoon van bij je thuis per telefoon, via e-mail of via de website. Wil je toch eerst graag overleggen voor je een reis boekt? Geen probleem: je kan telefonisch terecht bij een van onze bereidwillige medewerkers die je helpen bij je keuze. Je kan ook via e-mail jouw bestelbon doorsturen of meer info over een reis vragen. Vermeld wel steeds jouw gegevens en over welke reis het gaat. 
Contactgegevens verkooppunten Reizen
Download hier de bestelbon


Schenk een OKRA-reischeque!

Leuk om te geven, fantastisch om te krijgen! Verjaardag, jubileum of gewoon ‘iets’ te vieren? Vergeet dat wijnpakket, dump die wellnessbonnen en schenk een OKRA-reischeque. Je kiest zelf hoeveel je wil spenderen en de gelukkige ontvanger kan deze reischeque in alle OKRA-verkooppunten verzilveren.

Bestel een OKRA-reischeque.

Wil je sprot of kaviaar?

Toen OKRA begon met het aanbieden van reizen, was het eerste opzet een betaalbaar en kwalitatief reisprogramma aan te bieden. Gemotiveerde, zelf opgeleide reisbegeleiders zorgen voor een extra troef. Al vlug groeide het aantal reizigers en daardoor ook het aanbod. Vandaag zijn we een gevestigde waarde met bijna 350 afreizen per jaar. Dat succes kwam er natuurlijk niet vanzelf. Ontdek hier onze vijf sterke troeven! Meteen jouw reden om voor OKRA te kiezen!


OKRA is klimaatpartner

Reizen doen we om te ontdekken en omdat we van de aarde houden. Er mee zorg voor dragen is dan ook een evidentie. Groepsreizen zijn op zich al duurzamer dan individuele reizen, zeker met trein of bus. Ook fiets-en wandelvakanties scoren goed. Vliegtuigreizen hebben per persoon een zeer hoge uitstoot van CO2. Je kan er voor kiezen om de CO2-uitstoot te compenseren. Het totale bedrag van die toeslagen wordt geïnvesteerd in een project elders in de wereld. OKRA kiest als project 'oventjes in Oeganda'. Dit gebeurt via CO2-logic dat hiervoor samenwerkt met een plaatselijke organisatie. Lees hier meer over CO2-compensatie.  Samen genieten van onze planeet, op duurzame wijze en mét respect! Zo kunnen nog vele generaties na ons hetzelfde doen.