OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende organisatie vinden we de integriteit van onze leden en 55+ in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen jou om ons (lidworden@okra.be) eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

Elisa-Anna Lambié

naar de film te gaan
uit eten te gaan
op daguitstap te gaan
naar het museum/expo te gaan
cursus/les te volgen
op vakantie te gaan
Hallo, ik ben een 70 jarige vrouw die van het leven geniet maar die de fijne momenten graag zou delen met een man die een optimistisch karakter heeft. Italië staat bij mij op 1 als vakantiebestemming maar stedentripjes, Belgische kust, fietstochtjes e.d. kunnen me ook bekoren. Hou van lekker eten zonder daarbij aan gastronomie te denken. Ben wel geen vegetariër en lust ook met mate een abdijbiertje of wijntje.

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!